Sport

Simona Halep a revenit în România. Cum își petrece timpul în locul ei preferat din București

Simona Halep s-a întors în România și a mers direct la „Stejarii Country Club”, locul ei preferat din București, unde Ion Țiriac îi oferă cele mai bune condiții pentru înalta performanță.
27.01.2022 | 16:32
Simona Halep a revenit in Romania Cum isi petrece timpul in locul ei preferat din Bucuresti
Simona Halep este îndrăgostită de complexul de lux al lui Ion Țiriac, „Stejarii Country Club”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ieșit cu fruntea sus după primul turneu de Grand Slam al anului de la Australian Open, unde a ajuns până în optimi, iar acum deja a revenit în România.

Halep nu intră însă în vacanță și va participa la trei turnee în luna februarie, iar acum se antrenează la Stejarii Country Club.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, „cantonament” în locul ei preferat din București

Simona Halep a revenit la „Stejarii Country Club”, locul unde își petrece majoritatea timpului când este în România și unde se antrenează gratis. Clubul este deținut de Ion Țiriac, care o răsfață pe Simona cu cele mai bune condiții.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România deține în imensul complex din nordul Bucureștiului și un imobil de lux din ansamblul rezidențial al lui Țiriac.

ADVERTISEMENT

Simona mai deține mai multe vile în București și în împrejurimi, așa cum FANATIK a prezentat în exclusivitate într-un reportaj special.

Simona Halep a plecat de la aeroport direct la „Stejarii Country Club”: „Ce bine e să fii acasă”

După un meci epuizant de trei ore cu Alize Cornet și un zbor și mai lung, Simona Halep a plecat de la Aeroportul Internațional Otopeni direct la a doua ei casă după cea din Constanța, unde locuiesc părinții: „Stejarii Country Club”.

ADVERTISEMENT
Simona Halep se relaxează la spa la „Stejarii Country Club” după ce s-a întors de la Australian Open. Sursă foto: captură Instagram
Simona Halep se relaxează la spa la „Stejarii Country Club” după ce s-a întors de la Australian Open. Sursă foto: captură Instagram.

Simona a decis să profite din plin de facilitățile de lux ale complexului de cinci stele și a mers să se relaxeze la spa: „E cel mai tare loc!”, a scris sportiva pe contul ei de Instagram.

Spa-ul la care a mers Simona Halep nu este deloc unul oarecare, fiind primul spa internațional din România. Shiseido Spa at Stejarii Country Club pune clienților la dispoziție o sumedenie de terapii, baie turcească (Hammam), saună, salon, de înfrumusețare și studio wellness și nu în ultimul rând piscină și zone de relaxare.

ADVERTISEMENT

Cum arată apartamentul Simonei Halep de la „Stejarii Country Club”

Stejarii Country Club este înconjurat de Pădurea Băneasa și oferă servicii integrate sport. Apartamentul Simonei Halep este extrem de elegant, iar exteriorul are de asemenea un design ultramodern, cu geamuri foarte mari.

Apartamentul de lux al Simonei Halep de la Stejarii Country Club
Apartamentul de lux al Simonei Halep de la Stejarii Country Club.

Simona Halep se gândește deja la ce va face când se va lăsa de tenis și a fost sfătuită de mentorul său, Ion Țiriac (82 de ani) să investească în imobiliare.

Cum arată vila de lux a Simonei Halep de pe malul lacului Snagov

FANATIK a prezentat în exclusivitate imagini cu vila pe care Simona Halep și-a construit-o pe malul lacului Snagov și unde se va retrage alături de soțul ei, Toni Iuruc, când își va încheia cariera de jucătoare.

Simona Halep are un teren imens de 10.000 de metri pătrați, lângă fostul domeniu al lui Ionuț Lupescu și care a costat peste un milion de euro! Va avea propriul ponton și hangar pentru barcă precum și multe alte locații și două bazine de înot.

Fotografii în premieră realizate de FANATIK la palatul Simonei Halep din Izvorani
Fotografii în premieră realizate de FANATIK la palatul Simonei Halep din Izvorani

Noul cartier general al jucătoarei se află în comuna Izvorani, în aproapiera complexului olimpic al COSR. Accesul nu este deloc ușor și se face pe o stradă neasfaltată, unde poți înota în noroi atunci când plouă: „Da, aici își face Halep palat. E superbă casa din ce mi-au spus muncitorii din zonă care muncesc la ea”, a dezvăluit un „vecin” al Simonei Halep pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: