Cele mai citite

Simona Halep are deja planuri cu bonusul de un milion de dolari pus la bătaie de organizatori la Indian Wells: “Ar fi bine să-l iau”

Organizatorii turneului de la Indian Wells au venit cu o propunere de nerefuzat pentru jucătorii de top din proba de simplu, iar Simona Halep este în grafic!
Autor: Irina Aldea | 08.03.2018 | 19:46
Simona Halep are deja planuri cu bonusul de un milion de dolari pus la bătaie de organizatori la Indian Wells:

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anunţat că oferă un bonus de un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care va reuşi să câştige competiţia atât la simplu cât şi la dublu. Turneul se va desfăşura în perioada 5-18 martie, favorită principală pe tabloul feminin de simplu fiind Simona Halep.

Simona Halep, care a reuşit această performanţă la Shenzhen, la începutul anului, când a făcut pereche cu Irina Begu, este una dintre favoritele la bonus din circuitul WTA. Va juca şi la Indian Wells tot alături de Begu, iar în prima rundă le vor înfrunta pe Nicole Melichar, SUA, 24 de ani, locul 34 la dublu, şi pe Kveta Peschke, Cehia, 42 de ani, locul 24 la dublu. Partida este programată în ziua 2, joi spre vineri.

Simona Halep: “Ar fi bine să-l iau”

Simona Halep a vorbit la Indian Wells despre posibilitatea de a pune mâna pe ambele trofee, şi implicit pe bonusul de la organizatori. “Da, sunt numărul unu, dar nu am un Grand Slam. Am auzit de bonusul de un milion de dolari, însă e greu de câştigat. Ar fi bine să-l iau! Ce voi face cu banii? M-aş duce la cumpărătru cu partenerul meu…bine, dacă vreţi voi, o să vă iau nişte cadouri”, a spus Simona în dialogul avut cu jurnaliştii prezenţi la Indian Wells.

Până acum, cinci tenismeni au reuşit să câştige turneul şi la simplu şi la dublu: Roscoe Tanner în 1978, (la dublu cu Raymond Moore), Boris Becker în 1988 (Guy Forget), Jim Courier în 1991 (Javier Sanchez), Lindsay Davenport în 1997 (Natasha Zvereva) şi 2000 (Corina Morariu) şi Vera Zvonareva în 2009 (Victoria Azarenka).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!