Sporturi

Simona Halep știe cum o poate învinge pe Serena Williams la Australian Open 2019: “Trebuie să fac asta”

19.01.2019 | 15:05
Simona Halep stie cum o poate invinge pe Serena Williams la Australian Open 2019 Trebuie sa fac asta
ADVERTISEMENT

Simona Halep știe cum o poate învinge pe Serena Williams la AO 2019. Liderul mondial din WTA a obţinut calificarea în optimile de finală la primul turneu de Grand Slam al acestui sezon competiţional, Australian Open 2019, după ce a trecut în două seturi scurte de americanca Venus Williams, locul 36 WTA, scor 6-2, 6-3, după două ore şi 18 minute de joc. În continuare, liderul mondial din WTA o va întâlni la Melbourne pe sora acesteia, Serena Williams, în vârstă 37 de ani. Simona a declarat că este pregătită de meciul cu Serena Williams de la Melbourne.

Simona a declarat că va evolua în optimile de finală cu cea mai bună jucătoare a lumii. “În opinia mea, să fii numărul 1 în lume şi să fii cel mai bun sunt două lucruri puţin diferite. În acest moment, eu sunt numărul 1 în lume, accept asta. Simt că am fost acolo pentru multe luni, multe săptămâni. Dar cu siguranţă ea este cea mai bună din lume pentru că a câştigat atât de multe turnee de Grand Slam. A stat mult pe locul 1. Nu-mi pot compara rezultatele cu ale ei”, a declarat Simona la conferinţa de presă de Melbourne.

ADVERTISEMENT

Liderul mondial din WTA ştie cum o poate învinge pe Serena Williams la Melbourne

“Cred că trebuie să joc la fel cum am făcut-o cu Venus. Trebuie să fiu inteligentă, agresivă. Trebuie să o mişc şi să dau tot ce am mai bun. Nu mă voi gândi prea mult la asta. Trebuie să ies acolo şi să dau ce am mai bun. Ea are multă experienţă, nu cred că poate fi vulnerabilă. Nu am jucat contra ei de când a revenit în circuit, aşa că nu prea ştiu ce să spun. Este o adversară pe cinste de fiecare dată. Eu sunt obişnuită cu această presiune, sunt obişnuită să joc contra ei, sunt într-o poziţie bună, am încredere. Am jucat foarte bine azi, dar asta nu înseamnă că o voi face şi contra ei. Voi aştepta. Mă voi concentra pe jocul meu, asta e cel mai important. Vom vedea ce se va întâmpla pe teren”, a mai spus Simona la Australian Open.