Simona Halep

Simona Halep, super bolid de la Singapore! A spus pas turneului, dar s-a ales cu o mașină incredibilă

18.10.2018 | 16:10
Simona Halep super bolid de la Singapore A spus pas turneului dar sa ales cu o masina incredibila

Liderul mondial în circuitul WTA, Simona Halep a primit cadou un super bolid de la Singapore! Deși s-a retras din Turneul Campioanelor, românca se consolează cu un premiu de zile mari din partea WTA. Halep este răsplătită cu un Porsche de zile mari pentru faptul că a reușit să termine anul pe primul loc. Valoarea bolidului sare, conform presei internaționale, de 100 de mii de euro. Astfel, mașina îi va fi acordată lui Halep într-o ceremonie specială care va avea loc la Singapore.

Nu este pentru prima oară când Halep primește o asemenea mașină. Dacă acum românca se alege cu un Porsche 718 Boxster GTS, anul trecut, Halep a fost răsplătită cu un alt Porsche, 911 GTS Cabriolet, o mașină cu o valoare de 140 de mii de euro.

Simona Halep, super bolid de la Singapore! Halep după roland garros
Simona Halep a terminat anul pe prima poziție în clasamentul WTA

Simona Halep, super bolid de la Singapore!

Simona Halep a mers în Singapore, dar a anunțat că nu poate evolua la Turneul Campioanelor din cauza accidentării la spate. Halep a fost diagnosticată de medici cu hernie de disc. Până la retragere, liderul mondial a avut un an senzațional. Și-a păstrat prima poziție în clasamentul WTA și a reușit în premieră să câștige un turneu de Grand Slam. Halep a bătut-o pe Sloane Stephens în finala de la Roland Garros.

18 turnee WTA a reușit să câștige Simona Halep în carieră. Pe 9 octombrie 2017 a urcat pentru prima oară pe locul 1 în circuit. De remarcat că anul acesta, Simona Halep a mai jucat o finală de Grand Slam, la Australian Open. A pierdut ultimul act în fața danezei Carolinei Wozniaki.  Retragerea lui Halep de la Turneul Campioanelor i-a făcut loc pe tabloul principal olandezei Kiki Bertens. De altfel, Bertens este jucătoarea care a învins-o pe Halep în ultima finală disputată de româncă în acest an, la Cinncinatti.

  • 27 de milioane de euro a câștigat Simona Halep din tenis