Sport

Simona Halep, super cadou la sosirea în Londra! Ce i-au oferit oficialii de la Wimbledon

Cadou pentru Simona Halep din partea oficialilor de la Wimbledon. Deținătoarea trofeului a fost întâmpinată cu un tort special.
21.06.2021 | 22:35
Simona Halep super cadou la sosirea in Londra Ce iau oferit oficialii de la Wimbledon
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu este încă sigură că va putea să joace la Wimbledon 2021, dar își pune mari speranțe că recuperarea va decurge bine în această săptămână. Nu a mai jucat de pe 12 mai, la Roma, când suferea o ruptură la gamba stângă.

Halep anunțase că va juca în această săptămână la Bad Homburg, dar în cele din urmă a fost nevoită să renunțe. “Gamba mea nu este pregătită pentru o competiție”, recunoștea Simona în weekend.

ADVERTISEMENT

Cadou pentru Simona Halep din partea organizatorilor de la Wimbledon: un tort în forma unui teren de tenis

Simona Halep a ajuns de marți la Londra, iar organizatorii au ținut să o întâmpine ca pe o adevărată campioană. I-au oferit un tort special, în forma unui teren de tenis. Românca a fost încântată de surpriză și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

“Ce primire! Mulțumesc Wimbledon! Atât de fericită să mă aflu din nou în Londra!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

De asemenea, organizatorii i-au promis Simonei Halep că va avea cele mai bune condiții pentru a se putea antrena pe iarbă în această săptămână, până la startul turneului. Jucătoarea de pe locul 3 WTA vrea să se asigure că durerile la gambă au dispărut, chiar și în caz de efort prelungit.

Cinci jucătoare din România pe tabloul principal la Wimbledon 2021. Nu mai puţin de 17 români în total în competiţie

Wimbledon 2021 este programat între 28 iunie și 11 iulie, iar Simona Halep are de apărat titlul pe care îl cucerea în 2019. Ediția din 2020 a competiției a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În afara Simonei Halep, alte patru jucătoare din România sunt calificate pe tabloul principal la Wimbledon 2021: Sorana Cîrstea, Patricia Țig, Irina Begu și Ana Bogdan.

De asemenea, România este foarte bine reprezentată și în calificările de la Wimbledon 2021, dar și în probele de dublu. Nu mai puțin de 17 români vor juca la Wimbledon în următoarele trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Simona Halep riscă să iasă din top 10 dacă nu scoate un rezultat bun la Wimbledon 2021. Şi Turneul Campioanelor e în pericol

Simona Halep va fi sub cea mai mare presiune la Wimbledon 2021. O eventuală eliminare rapidă din competiţie ar putea chiar să o scoată din top 10 în clasamentul WTA.

În plus, Simona Halep are mare nevoie de puncte şi în clasamentul WTA Race, unde riscă să iasă din top 30 în această săptămână. Dacă nu va obţine multe puncte la Wimbledon, şansele de a merge la Turneul Campioanelor ar rămâne foarte mici.

Simona Halep a jucat doar 11 partide în 2021, dintre care cinci au fost pierdute. Nu a câştigat niciun trofeu în acest an, ba chiar mai mult, nici nu a jucat vreo finală.

ADVERTISEMENT
Tags: