Sport

Superstiţia Simonei Halep la Australian Open 2022! Ce face pentru a ajunge din nou în finală: “Sper să repet traseul”

Simona Halep s-a calificat în optimile de la Australian Open 2022 şi visează la o nouă finală. Pentru a repeta parcursul din 2018, fostul număr 1 mondial a apelat la o superstiţie.
22.01.2022 | 11:19
Superstitia Simonei Halep la Australian Open 2022 Ce face pentru a ajunge din nou in finala Sper sa repet traseul
ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut pasul spre săptămâna a doua de la Australian Open, după calificarea în optimile de finală. Drumul a fost lejer, cu victorii în două seturi la Magdalena Frech, Beatriz Haddad-Maia şi Danka Kovinic, iar următoarea adversară, Alize Cornet, pare accesibilă.

Ce superstiţie are Simona Halep la Australian Open 2022: “Iubesc această culoare”

La conferinţa de presă de după victoria cu Danka Kovinic, unul dintre jurnalişti a întrebat-o despre motivul pentru care foloseşte o rochie roşie în timpul meciurilor, asemănătoare cu cea purtată în 2018, când a jucat finala la Australian Open.

ADVERTISEMENT

“Să sperăm că pot să repet acel traseu din 2018. Îmi place mult rochia, e foarte frumoasă. Mă simt bine în acest echipament și sper să am cât mai multe meciuri în el. Iubesc această culoare”, a spus Simona Halep.

Povestea rochiei de la Australian Open 2018: “E un site în China”

Simona Halep a început sezonul 2018 fără sponsor tehnic, după ce încetase contractul cu Adidas. Astfel, românca s-a văzut nevoită să-şi caute un echipament pentru primele două turnee ale anului, WTA Shenzhen şi Australian Open.

ADVERTISEMENT

“Acum (n.r. la Australian Open 2018) o să port tot rochia roşie pe care am avut-o şi la Shenzhen. În prezent, hainele le comand de pe internet. Trimit poza către o croitoreasă. E un site în China…şi cineva din staff-ul meu m-a ajutat, iar în 24 de ore am avut ţinuta.

Îmi vine perfect! Deci, pe internet am rezolvat, acum se găseşte orice! Oricum, nu-mi fac eu designul, doar aleg modelul. Bine, nu e nimic special, îmi place cum arată şi gata”, spunea Simona Halep, în 2018, înainte de primul meci de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Rochia roşie i-a purtat noroc la WTA Shenzhen, turneu pe care l-a câştigat după victoria în faţa Katerinei Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0. Apoi, la Australian Open 2018, Simona Halep a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o. Caroline Wozniacki se impunea la ediţia de acum patru ani, scor 7-6(2), 3-6, 6-4.

Alize Cornet, următoarea adversară a Simonei Halep la Australian Open 2022

Simona Halep o va întâlni pe Alize Cornet în optimile de finală de la Australian Open 2022, meci care se va disputa luni. Organizatorii turneului vor anunţa duminică ora de start a partidei.

ADVERTISEMENT

La conferinţa de presă de după meciul cu Danka Kovinic, Simona Halep a vorbit despre duelul cu Alize Cornet, din optimile de finală ale Australian Open 2022. Cele două s-au întâlnit de patru ori până în prezent, iar franţuzoaica s-a impus de trei ori.

“Mereu au fost meciuri grele cu Alize. Mă aştept să fie din nou un meci dificil, e o jucătoare care niciodată nu se dă bătută. Şi eu sunt la fel. Fiecare meci este diferit, chiar dacă am pierdut de câteva ori cu ea.

Sunt pregătită pentru acest meci. Are multă experinţă şi asta ar putea s-o ajute în următoarea partidă. Este o luptătoare, mereu mi-a plăcut de ea”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT