Oficial! Simona Halep, anunţul dimineţii: “I just did it!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 09:07
Oficial! Simona Halep, anunţul dimineţii: “I just did it!”

UPDATE. Simona Halep a postat pe contul personal de instagram un mesaj prin care recunoaşte că va fi sponsorizată de Nike. Locul 2 WTA a pus o fotografie cu ea la un antrenament, îmbrăcată cu însemnele Nike, şi un mesaj care parafrazează logo-ul companiei americane de echipament sportiv. “Just do it…I just did It!” (Tocmai am făcut-o!). Este prima recunoaştere oficială a înţelegerii între sportiva din România şi gigantul american. Fanii au înţeles imediat despre ce e vorba şi au felicitat-o pentru alegerea făcută. 


Simona Halep a fost prezentă la mai multe evenimente în Cluj, de fiecare dată cu însemnele celor de la Nike, firmă care este noul sponsor tehnic al româncei, după ce contractul cu Adidas a expirat.

Halep a ajuns astăzi la Bucureşti, unde a efectuat un RMN pentru a vedea care este situaţia ei din punct de vedere medical, după accidentarea pe care a suferit-o la Australian Open.

Şi la Bucureşti, la fel ca şi la Cluj, Simona Halep a apărut cu un tricou cu însemnele celor de la Nike. O nouă dovadă că acordul dintre cele două părţi este deja complet, iar un anunţ oficial urmează să fie făcut.

Americanii de la Tennis World au scris şi despre detaliile contractului dintre Simona Halep şi firma de echipament sportiv. Astfel, Simona Halep va încasa aproape două milioane de euro, adică dublu faţă de cât încasa de la Adidas.

În funcţie de rezultatul investigaţiei medicale pe care o face la Bucureşti, Simona Halep va decide dacă va participa la turneul de la Doha, care se va desfăşura săptămâna viitoare.

 

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.