Simona Halep

Video. Simona Halep, susţinută la Indian Wells de Nadia Comăneci şi Florin Segărceanu

Simona Halep a obţinut calificarea în turul 3 la Indian Wells, în faţa Kristynei Pliskova, scor 6-4, 6-4. Sportiva noastră a avut susţinători de seamă de partea ei.
10.03.2018 | 10:48
Video Simona Halep sustinuta la Indian Wells de Nadia Comaneci si Florin Segarceanu

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, scor 6-4, 6-4. O victorie facilă în care românca a părut refăcută complet după accidentare. “Acest turneu este special pentru mine, l-am câştigat în 2015. Mi-au rămas amintiri extraordinare. Aici joc mereu bine. Azi nu a fost un meci uşor, ea serveşte foarte puternic. Mă bucur că m-am calificat şi am şansa să mai joc aici, pe această arenă minunată. Am de muncă la fiecare meci, şi acesta a fost foarte greu. Dar am fost pregătită să mă lupt şi să rămân agresivă. De fiecare dată când aud că sunt pe primul loc, mă emoţionez. E un vis devenit realitate”, a declarat Simona Halep la finalul partidei contra Kristynei Pliskova.

Liderul mondial din WTA a avut parte de o susţinere importantă la meciul împotriva Kristynei Pliskova. Românca a fost încurajată din tribună de Nadia Comăneci, care a urmărit meciul din loja în care se afla şi antrenorul Simonei, Darren Cahill. Nadia Comăneci este o prezenţă obişnuită la meciurile pe care Simona Halep le dispută în Statele Unite. Alături de fosta campioană olimpică în lojă a fost prezent şi Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României. De asemenea, românii prezenţi în California au făcut o atmosferă de neuitat pe Stadium 1.

Simona Halep, adversar surpriză la Indian Wells

Simona a primit o veste surprinzătoare, care va juca pentru un loc în optimile de finală de la Indian Wells contra favoritei locale, Caroline Dolehide. În vârstă de 19 ani, aceasta a produs poate cea mai mare surpriză a acestei faze. A trecut de Dominica Cibulkova, scor 5-7, 6-3, 6-4.

Dolehide, locul 165 WTA, este la prima mare victorie a carierei, iar partida contra Simonei Halep, liderul mondial, este deja o şansă uriaşă pentru tânăra jucătoare din SUA. Dolehide are un joc bazat în special pe forţă, dar uneori poate fi deficientă la capitolul mişcare în teren.