Simona Halep

Simona Halep, susținută de apropiați înaintea meciului cu Cori Gauff de la Wimbledon 2019: ”Mulțumesc că ai venit”

07.07.2019 | 15:09
Simona Halep sustinuta de apropiati inaintea meciului cu Cori Gauff de la Wimbledon 2019 Multumesc ca ai venit

Jucătoarea de tenis Simona Halep este susținută de apropiați înaintea meciului cu Cori Gauff din optimile de finală de la Wimbledon 2019. Fostul lider mondial are o prestație foarte bună la cel de-al treilea turneu de Grand Slam, iar în prima partidă din cea de-a doua săptămână va da piept cu revelația competiției de iarbă din acest an, americanca de doar 15 ani fiind marea senzație a primei săptămâni.

Simona Halep susținută de apropiați înaintea meciului cu Cori Gauff de la Wimbledon 2019

Simona Halep pleacă din postura de favorită la meciul cu Cori Gauff din optimile de finală de la Wimbledon 2019, dar românca este conștientă că o așteaptă o partidă extrem de dificilă, mai ales că americanca nu are nimic de pierdut. Fostul lider mondial așteaptă încrezătoare întâlnirea, mai ales că la Wimbledon a ajuns și fostul ei antrenor, Darren Cahill.

Sâmbătă seară, Simona Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de antrenorul australian în complexul de la Wimbledon. Alături de poză, ea a scris: ”Mulțumesc că ai venit, D” și spune despre Darren Cahill că este cel mai bun antrenor. Cei doi au încetat colaborarea la finalul anului trecut, dar au rămas în relații foarte bune și australianul a fost prezent alături de fosta sa elevă la meciurile importante din acest an.

Darren Cahill și Simona Halep în complexul de la Wimbledon

”Îl vrem pe D înapoi. Facem petiție dacă e cazul”

Postarea făcută de Simona Halep a strâns aproximativ 50.000 de aprecieri, iar mulți dintre fanii româncei îi cer să reia colaborarea cu Darren Cahill. ”Sper să văd din nou împreună de anul viitor”, ”Cea mai bună echipă din lume”, ”Îl vrem pe D înapoi. Facem petiție dacă e cazul”, ”Darren, rămâni cu Simo pentru totdeauna” sau ”Îmi lipsește această echipă” sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Simonei.

Partida Simona Halep – Cori Gauff, din optimile de finală de la Wimbledon 2019, se va disputa luni, 8 iulie, în jurul orei 17:00, iar toate informațiile le găsiți pe FANATIK. Întâlnirea este a doua de pe terenul 1, înaintea ei urmând să se joace partida Serena Williams – Carla Suarez Navarro. Unul dintre cei mai apreciaţi ziarişti de tenis din lume, Ben Rothenberg, trimisul New York Times la Wimbledon, a prefațat pentru FANATIK meciul de luni și crede că românca este pregătită să ajungă în finală.