Sport

Simona Halep, susţinută la Wimbledon de un star din sportul mondial: “A fost în România de multe ori şi m-am întâlnit cu el!”

Simona Halep este susţinută din tribunele de la Wimbledon de starul din snooker Mark Selby. Campioana din 2019 a povestit cum s-a născut prietenia dintre ei.
07.07.2022 | 14:59
Simona Halep sustinuta la Wimbledon de un star din sportul mondial A fost in Romania de multe ori si mam intalnit cu el
Simona Halep, în turneul de la Wimbledon. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep va evolua joi, de la ora 17:00, în semifinalele turneului de la Wimbledon împotriva Elenei Rybakina. Românca este neînvinsă din 2018 de la turneul de la All England Club, fiind favorită să câştige din nou trofeul.

Simona Halep, susţinută la Wimbledon de un star din sportul mondial! Mesajul postat de Mark Selby

La meciul din sferturile de finală ale competiţiei cu Amanda Anisimova, Simona Halep a avut parte de un suporter de lux. Cvadruplul campion mondial de snooker, Mark Selby, a încurajat-o din tribune:

ADVERTISEMENT

“Wow, ce pot să spun. Pentru prima dată pe Terenul Central de la Wimbledon şi totul este aşa cum mă aşteptam, poate şi mai mult. Ţin pumnii Simonei Halep şi, mai târziu, lui Rafael Nadal”, a postat Selby pe Twitter.

Mark Selby, în tribunele de la Wimbledon
Mark Selby, în tribunele de la Wimbledon

Mark Selby, una dintre cele două persoane urmărite pe twitter de Halep în 2019

În 2019, contul de Twitter al Simonei Halep atrăgea atenţia prin faptul că doar două persoane erau urmărite de româncă pe reţeaua de socializare. Era vorba de Darren Cahill, antrenorul de atunci, şi Mark Selby.

ADVERTISEMENT

Înaintea finalei cu Serena Williams, Mark Selby i-a transmis un mesaj de încurajare: “Sper ca Simona să câştige finala. Sunt cu toată inima alături de ea la finală”, a spus atunci campionul din snooker.

Cum l-a cunocut Simona Halep pe Mark Selby

Întrebată la Wimbledon de unde îl cunoaşte pe Mark Selby şi cum a ajuns să îl urmărească pe reţelele de socializare, Simona Halep a explicat că l-a întâlnit pe campionul din snooker la Bucureşti:

ADVERTISEMENT

“A fost în România de câteva ori şi a câştigat turnee. Prietenul nostru comun, Cosmin (n.r. Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei), a intermediat întâlnirea.

Am o bilă de snooker cu autograful lui. De asta îl urmăresc pe Twitter. Dar nu, nu înţeleg snooker-ul”, a spus Halep în 2019 la BBC.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a câştigat în 2019 turneul şi se pare că Mark Selby îi poartă noroc campioanei noastre la Wimbledon. Dacă va trece de Rybakina, românca va juca pentru a doua oară în carieră finala de la All England Club.

  • 2018 este ultimul an în care a pierdut Halep la Wimbledon
  • 2 trofee de Grand Slam are Simona Halep (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019)
ADVERTISEMENT