Sporturi

Simona Halep, tablou infernal la Wimbledon! Pe jumătatea marilor favorite

29.06.2018 | 13:53
Simona Halep tablou infernal la Wimbledon Pe jumatatea marilor favorite

Simona Halep, tablou infernal la Wimbledon! Românca nu a avut noroc la tragerea la sorți a tabloului ediția din acest an a turneului londonez. Dacă pentru primele runde se poate spune că adversarele sunt accesibile, lucrurile devin extrem de complicate în ceea ce privește fazele finale ale competiției. Mai ales că pe jumătatea de tablou a Simonei se află și principalele favorite la câștigarea turneului, Garbine Muguruza și Petra Kvitova. De cea din urmă ar trebui să treacă în sferturi, iar în semifinale de iberică.

Poate singura veste bună pentru Simona ar fi că a scăpat de Serena Williams, cea mai titrată jucătoare care intră în concurs, favorită numărul 25. Americanca va fi pe cealaltă jumătate de tablou, alături de Caroline Wozniacki și Sloane Stephens. Totuși, chiar dacă este extrem de redutabilă pe iarbă, rămâne de văzut cum se va descurca Serena, în condițiile în care nu a avut până acum performanțe notabile de la revenirea în circuit.

Simona Halep, tablou infernal la Wimbledon! Muguruza și Kvitova, mari amenințări

Pentru Simona, primele două runde vor consemna dueluri cu sportive din Asia. Kurumi Nara, locul 101 WTA, va fi oponenta din runda inaugurală, în vreme ce în turul doi românca ar juca împotriva învingătoarei dintre Saisai Zheng și Qian Wang. Cea din urmă, locul 69 WTA, este favorită. Turul 3 ar putea aduce un duel cu Ana Bogdan pentru Simona. Favorita numărul 22, Johanna Konta, cea care a eliminat-o în ediția de anul trecut, ar putea fi adversara din optimi pentru Halep. Maria Șarapova, Jelena Ostapenko și Caroline Garcia sunt alte nume grele care se află pe aceeași jumătate de tablou cu Simona. Iată traseul spre trofeu. 

Turul 1: Kurumi Nara

Turul 2: Zheng / Wang

Turul 3: Pavliucenkova

Turul 4: Konta / Mertens

Sferturi de finală: Ostapenko / Șarapova / Kvitova

Semifinale: Muguruza / Kerber / Garcia

Finală: Wozniacki / Serena Williams / Karolina Pliskova / Sloane Stephens / Elina Svitolina.

Tags: