Sport

Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3, în turul 2 la WTA Bad Homburg. Calificare la pas în sferturi. Prima reacție și câți bani a câștigat românca

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Tamara Zidansek, scor 6-0, 6-3, și s-a calificat în sferturile turneului WTA Bad Homburg, acolo unde va da peste Amanda Anisimova.
22.06.2022 | 20:00
Simona Halep  Tamara Zidansek 60 63 in turul 2 la WTA Bad Homburg Calificare la pas in sferturi Prima reactie si cati bani a castigat romanca
Simona Halep – Tamara Zidansek, în turul 2 la WTA Bad Homburg. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT
22-06-2022
17:25

Câți bani a câștigat Halep pentru calificarea în sferturi

Simona Halep joacă în premieră la Bad Homburg. În sferturi se va întâlni pentru a treia oară în carieră cu Amanda Anisimova. Până acum, scorul este 1-1. Halep a câștigat în optimi la Roland Garros 2020, scor 6-0, 6-1, iar Anisimova la Roland Garros 2020, în sferturi, 6-2, 6-4.

Pentru parcursul de până acum la WTA Bad Homburg, românca a încasat un cec în valoare de 6200 de dolari şi 60 de puncte WTA.

22-06-2022
17:20

Prima reacție a Simonei Halep

Simona Halep (locul 19 WTA) s-a calificat lejer în sferturile de finală, acolo unde o va întâlni pe Amanda Anisimova (locul 25 WTA). După meciul cu Tamara Zidansek (locul 58 WTA), românca a oferit o primă reacție la cald.

„A fost mult mai bine decât ieri. Am jucat mai agresiv și mă bucur că am șansa să mai joc cel puțin un meci aici.

E un secret de-al meu mine cum reușesc să întorc meciurile, îl păstrez pentru mine. Mă bucur că vine lumea, mă bucur că vin compatrioți de-ai mei să mă susțină. Este un alt meci, am jucat de câteva ori, dar va trebui să mă pregătesc altfel pentru duel. Mă odihnesc astăzi, iar de mâine voi vedea ce am de făcut”, a declarat Simona Halep.

22-06-2022
15:51

Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3

Vezi video cele mai importante faze AICI!

6-4: Simona Halep servește cu un as și câștigă meciul într-o oră și cinci minute! În sferturi, românca se va duela cu Amanda Anisimova.

4-3: Simona trece la conducere pentru a doua oară în actul secund, după ce a fost condusă cu 1-3.

3-3: Halep face breakul și restabilește egalitatea!

2-3: Românca își face serviciul și se apropie din nou la un game de sporiva din Slovenia.

1-2: Zidansek obține primele ei gameuri în acest meci și preia conducerea în premieră.

1-0: Halep câștigă primul game și în setul secund!

A început setul al doilea, cu Simona Halep la serviciu!

6-0: Românca se impune la zero și câștigă primul set al confurntării cu jucătoare de pe locul 58 WTA.

5-0: Set perfect pentru Simona, care se pregătește pentru 1-0! Slovensa este însă la serviciu.

2-0: Românca reușește să realizeze și primul break din acest meci!

1-0: Simona Halep câștigă primul game pe propriul serviciu!

Începe meciul dintre Simona Halep și Tamara Zidansek!

Meciul Simona Halep – Tamara Zidansek are loc miercuri, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00 sau după această oră, în cadrul turului 2 al turneului de tenis de la Bad Homburg, Germania. Este o competiție care se desfășoară pe iarbă și e dotată cu 250 de puncte WTA și premii în valoare de 240.000 de dolari.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Tamara Zidansek, din turul 2 al turneului WTA de la Bad Homburg

Întâlnirea Simona Halep – Tamara Zidansek se dispută miercuri, 22 iunie, de la ora 19:00 sau după această oră, în turul 2 al turneului de tenis pe iarbă de la Bad Homburg, fiind ultimul joc al acestei zile care va avea loc pe terenul Central. Simona Halep a ajuns în turul 2 în urma victoriei în primul tur în fața cehoaicei Ekaterina Siniakova.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a declarat că este foarte bucuroasă pentru faptul că în sfârșit are oportunitatea de a juca la turneul de la Bad Homburg, după ce anul trecut a venit, dar a trebuit sa renunțe, pentru că nu a fost aptă complet după o accidentare. Simona a și precizat acest lucru, spunând că își dorește să aibă un parcurs cât mai lung la acest turneu premergător Grand-Slam-ului de la Wimbledon.

Cine transmite la tv partida Simona Halep – Tamara Zidansek

Partida Simona Halep – Tamara Zidansek se joacă miercuri, 22 iunie, de la ora 19:00 sau după această oră, în turul 2 al turneului de tenis pe iarbă de la Bad Homburg și este transmis în direct și în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După ce marți programul  competiției de la Bad Homburg a avut de suferit într-o oarecare măsură, ca urmare a faptului că a plouat, miercuri, 22 iunie, veștile venite de la meteorologi sunt mult mai bune. Concret, va fi o zi însorită, cu maxima de 28 de grade la ora amiezii si în jur de 23-24 la ora startului jocului Simonei.

Simona Halep, revenire incredibilă în jocul cu Ekaterina Siniakova

Simona Halep a fost protagonista celui mai spectaculos și mai dramatic meci din turneul de la Bad Homburg în primul tur. Concret, ea a reușit să întoarcă incredibil soarta unei partide ca și pierdută, ceva de genul acelei finale de la Roland Garros 2017, pe care Simo a pierdut-o în fața letonei Jelena Ostapenko, după ce a avut 1-0 la seturi și 3-0 în setul 2.

ADVERTISEMENT

Exact acest lucru a făcut acum Halep, condusă cu 1-0 la seturi și 3-0 în al doilea set. Au urmat nouă ghemuri consecutive luate de româncă, revenirea ei producând o efuziune a tribunelor rar întâlnită. Oamenii au fost pur și simplu entuzismați de ceea ce au văzut și au aplaudat-o frenetic pe Halep la finalul jocului.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Tamara Zidansek

Pentru casele de pariuri, Tamara Zidansek nu există în acest meci. Victoria Simonei Halep aproape că nu are cotă, la 1,10 pe care l-au acordat bookmakerii. Dacă slovena ar reuși surpriza, cota ar fi de 7,50, una absolut enormă pentru un meci de tenis. Un singur set luat de Zidansek ajunge la cota de 3,20, o cifră impresionantă.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Zidansek se află acum pe locul 58 în ierarhia WTA, după ce în prima lună a acestui an se afla pe poziția a 22-a. Cea mai bună performanță a slovenei este semifinala de la Roland Garros în 2021. În primul tur, slovena a trecut greu, cu 2-1 de locul 224 mondial, bielorusa Iulia Hatouka.

ADVERTISEMENT