Simona Halep

Felicitări de la Hagi! S1mona Halep: “Tată, am reuşit! Am ajuns nr.1!”

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre succesul fiicei lui. Acesta a urmărit partida chiar la cafeneaua care poartă numele campioanei noastre şi a explicat cum a trăit meciul. Halep senior...
08.10.2017 | 00:01
Felicitari de la Hagi S1mona Halep Tata am reusit Am ajuns nr1

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre succesul fiicei lui. Acesta a urmărit partida chiar la cafeneaua care poartă numele campioanei noastre şi a explicat cum a trăit meciul. Halep senior afirmă că fata sa a învăţat din eşecurile carierei de până acum şi spune că succesul la ea nu a venit niciodată decât după eşecuri multiple, care au întărit-o, spre deoseibire de alte jucătoare din WTA, exemplul cel mai bun fiind chiar învinsa de sâmbătă, Ostapenko.

“Am văzut meciul la cafeneaua “Simona Halep”. Soţia este cu ea acolo. S-a întâmplat ce ne-am dorit de atâţia ani de zile. Am trăit cu emoţii mari meciul, a avut şansa de multe ori să fie numărul unu, dar eşecurile au întărit-o. Euforia succesului nu avea cum să vină din prima. Aşa a fost la ea mereu, n-a fost niciodată la la Ostapenko, un noroc din ăsta, să fie din prima câştigătoare de Mare Şlem”, a spus Stere Halep la o televiziune de sport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Felicitări de la Gheorghe Hagi pentru Simona Halep, lider mondial 

Stere Halep a dezvăluit că a vorbit cu Simona doar un minut după ce aceasta devenise liderul clasamentului WTA şi a povestit ce au discutat. De asemenea, tatăl Simonei a povestit că primul telefon după terminarea partidei cu Ostapenko a venit de la Gheorghe Hagi, care l-a felicitat şi i-a urat să stea cât mai mult pe prima poziţie a tenisului mondial.

“Am vorbit cu Simona. “Tată, am reuşit să ajungem numărul unu”. Asta a fost tot ce a putut să vorbim. Am izbucnit în lacrimi! Eu de la şapte ani am zis că va ajunge numărul unu mondial. Nu mi-am amanetat casa pentru asta, doar am făcut un credit la bancă să investim în ea. Prima oară am făcut cu băiatul meu, patru ani. După aceea mi-am dat seama şi i-am zis că Era mai scundă, nu creştea, şi toată lumea a spus că nu va ajunge mare jucătoare de tenis din cauza asta. Primul telefon l-am primit de la Gheorghe Hagi. M-a felicitat şi mi-a urat să dea Dumnezeu să rămână cât mai mult pe locul unu”, a încheiat Stere Halep.