Sporturi

Simona Halep, la turaţie maximă! Victorie fără emoţii cu Townsend

31.05.2018 | 17:48
Simona Halep la turatie maxima Victorie fara emotii cu Townsend
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul III de la Roland Garros după o victorie fără emoții în fața americancei Taylor Towsend, scor 6-3, 6-1. Acolo, sportiva noastră o va întâlni pe Andrea Petkovic, un adversar incomod.


Rezumatul video al meciului Simona Halep – Taylor Townsend va fi disponibil în scurt timp pe FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Game, set și meci Simona Halep 6-1

halep townsend
halep townsend

Game pentru Simona, care va servi pentru meci 5-1

Încă un game pentru Simona, care e tot mai aproape de turul III! 4-1

Halep face BREAK-UL după cel mai lung game al partidei 3-1

Simona continuă să servească excelente și ia un nou game 2-1

Townsend își câștigă și ea serviciul 1-1

Setul secund începe bine pentru Halep, care ia primul game 1-0

simona halep
simona halep

Halep răspunde cu un RE-BREAK și ia setul inaugural 6-3

Sportiva din SUA reușește break-ul și se apropie la două game-uri de Simona 5-3

Townsend rezistă în acest prim set și salvează două mingi decisive 5-2

Simona își trece un nou game în dreptul său, venit ceva mai greu de această dată 5-1

Vine și primul game pentru jucătoarea din SUA 4-1

halep townsend 2
halep townsend 2

Townsend nu pare să aibă soluție pentru a o stopa pe Halep, care se află într-o zi bună 4-0

Încă un BREAK pentru Simona, care revine spectaculos de la 40-0 pentru Townsend 3-0

Simona ia deja avans încă din startul partidei 2-0

BREAK pentru Simona încă din debutul partidei! Start perfect 1-0

16:35 – A început partida! Bate vântul la Paris și avem mici semne de ploaie

halep townsend chartier
halep townsend chartier

16:33 – Townsend va servi prima

16:26 – Cele două jucătoare au ieșit la încălzire

simona halep taylor townsend calzire
simona halep taylor townsend calzire

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, 31 mai, ora 16:15. S-a încheiat și partida dintre Pouille și Norrie, astfel că meciul Simonei va începe în scurt timp. 


Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, 31 mai, ora 15:00. S-a încheiat meciul dintre Marin Cilic şi Hubert Hurkacz, croatul reuşind să învingă în 4 seturi: 6-2, 6-2, 6-7, 7-5. Urmează să se dispute meciul dintre Pouille şi Norrie, întrerupt miercuri la scorul de 2-1 la seturi pentru francez.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, 31 mai, ora 14:27. Meciul Simonei Halep din turul doi de la Roland Garros va mai avea de aşteptat. În primul meci al zilei, Marin Cilic conduce cu 2-1 la seturi în meciul cu Hubert Hurkacz. Cilic, cap de serie 3, a pierdut setul trei la tiebreak şi confruntarea se prelungeşte.

După ce se va încheia acest meci, pe Chatrier se va disputa şi ce a mai rămas din meciul Pouille-Norrie, 2-1 la seturi. Abia apoi Simona Halep va juca pe “centralul” de la Paris cu Taylor Townsend.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, 31 mai, ora 12:50. Simona Halep a fost asaltată pentru autografe la ieşirea din hotel. Cum a fost surprinsă sportiva noastră la plecarea spre arenele de Roland Garros. 


Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, 31 mai, ora 10:55. Simona Halep este singura sportivă de la Roland Garros care joacă în zile consecutive la această ediţie. Cum s-a relaxat înainte de partida din turul doi împotriva lui Taylor Townsend.

ADVERTISEMENT

Meciul Simona Halep – Taylor Townsend poate fi urmărit LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, de la ora 15:00. 


Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, ora 23:11. Ora meciului dintre Simona Halep și Taylor Townsend a fost schimbată. Confruntarea va fi, până la urmă, a treia de pe arena Phillipe Chatrier, după Cilic-Hurkacz și Pouille-Norrie, meci întrerupt la scorul de 2-1 la seturi. Meciul Simonei Halep nu va începe înainte de ora 15:00. 


Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. UPDATE, ora 20:45. Meciul dintre Simona Halep şi Taylor Townsend din turul doi de la Roland Garros va avea loc joi, în jurul orei 14:30 pe terenul central Philippe Chatrier. Confruntarea Halep-Townsend este a doua a zilei pe “centralul” de la Paris după meciul dintre Cilic şi Hurkacz. 


Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. Simona Halep a avut emoţii la debutul la Roland Garros, cu Alison Riske, şi speră că va avea mai puţine probleme în turul 2, în faţa unei alte jucătoare din SUA, Taylor Townsend. Partida dintre cele două ar urma să se dispute în cursul zilei de joi, în cazul în care programul nu va suferi noi modificări din cauza condiţiilor meteo de la Paris.

Townsend nu a avut deloc probleme pentru obţinerea calificării în turul secund. A trecut în minimum de seturi de franţuzoaica Myrtille Goerges, jucătoare venită din calificări, scor 6-4, 6-2. Americanca în vârstă de 22 de ani este pe locul 72 în clasamentul WTA şi nu a reuşit niciodată în carieră să câştige un titlu la simplu. Este pentru a patra oară când trece de primul tur la Paris.

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. Cea mai bună performanţă pentru Townsend la Roland Garros a fost turul 3, în 2014, atunci când a trecut de Vania King şi Alizet Cornet, fiind în cele din urmă eliminată de Carla Suarez Navarro. La ultimele două ediţii s-a oprit în turul 2, eliminată de Elina Svitolina în 2016, scor 6-3, 6-0, şi de Su-Wei Hsieh anul trecut, scor 0-6, 6-2, 3-6. Cea mai bună performanţă a ei din 2018 vine din ianuarie, optimi la Auckland, eliminată de Radwanska.

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. Simona Halep a mai înfruntat-o pe Taylor Townsend o singură dată, pe hard, la Cincinnati, în 16-imi. A fost o victorie fără probleme pentru Simona, scor 6-4, 6-1. La acel turneu, Simona a reuşit să meargă până în finală, unde avea să fie învinsă categoric, însă, de Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-0.

Taylor Townsend nu a luat set la singura confruntare directă cu Simona Halep.

Simona Halep – Taylor Townsend LIVE STREAM turul 2 Roland Garros. Duel complicat în turul 3

În cazul în care va obţine calificarea în turul 3, Simona Halep ar putea avea parte de o confruntare foarte complicată. Va juca împotriva învingătoarei dintre Andrea Petkovic şi Bethanie Mattek-Sands. Ambele vin după victorii impresionante în primul tur. Petkovic a trecut de Mladenovic, favorita gazdelor, iar Sands a învins-o pe Johanna Larsson, învingătoarea de la Nurnberg.

ADVERTISEMENT