Sport

Simona Halep, tenis în scaun cu rotile. Românca a luat parte la o acțiune caritabilă a lui Patrick Mouratoglou. Video

Simona Halep (30 de ani) are un program încărcat în următoarea perioadă. A 20-a jucătoare a lumii se pregătește pentru turneele de iarbă. Până atunci, româncă a participat la o acțiune caritabilă a antrenorului ei.
10.06.2022 | 10:00
Simona Halep tenis in scaun cu rotile Romanca a luat parte la o actiune caritabila a lui Patrick Mouratoglou Video
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au jucat tenis în scaun cu rotile. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Înainte de startul sezonului de iarbă, Simona Halep va fi prezentă și la Sports Festival, acolo unde va avea loc meciul de retragere a lui Horia Tecău. După aceea, locul 20 WTA va evolua la Birmingham și la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului având loc în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Simona Halep a jucat tenis în scaunul cu rotile

Înainte să joace pentru ultima dată alături de Horia Tecău, Simona Halep a participat la o acțiune caritabilă care a avut loc la academia de tenis a antrenorului ei, Patrick Mouratoglou.

ADVERTISEMENT

A 20-a jucătoare a lumii a jucat tenis în scaunul cu rotile, împreună cu tehnicianul francez și cu Michael Jeremiasz, cel care a cucerit patru medalii la Jocurile Paralimpice, în proba de tenis.

MIchel Jeramiasz, Simona Halep, Patrick Mouratoglou. FOTO: Instagram

Cei trei au făcut schimb de mingi în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat joi, 9 iunie, la Nice.

ADVERTISEMENT

La acțiunea caritabilă au participat și fanii lui Halep, Mourataglou și Jeremiasz. Românca a ținut să posteze imaginile de la eveniment pe Instagram, însoțite de mesajul „Am învățat ceva nou”.

Simona Halep și alte șase românce, pe tabloul principal de la Wimbledon

La Wimbleon, turneu pe care Simona Halep l-a câștigat în 2019, România va avea nu mai puțin de șapte reprezentante, după cum au anunțat organizatorii Grand Slam-ului londonez.

ADVERTISEMENT

Eleva lui Patrick Mouratoglou va fi cap de serie numărul 17 la Wimbledon și se va afla în fruntea jucătoarelor din țara noastră care au prins un loc pe tabloul principal.

Pe lângă Halep, pe tabloul principal se vor mai regăsi Sorana Cîrstea (locul 34 WTA), Gabriela Ruse (locul 53 WTA), Irina Begu (locul 44 WTA), Ana Bogdan (locul 108 WTA), Irina Bara (locul 115 WTA) și Mihaela Buzărnescu (locul 126 WTA).

ADVERTISEMENT

La Londra, România nu o va avea prezentă pe Jacqueline Cristian (locul 71 WTA). Bucureșteanca s-a accidentat la turneul de la Doha.

ADVERTISEMENT