Sport

Simona Halep, trasă la răspundere pentru ultimele declarațiile despre Patrick Mouratoglou: „Asta este manipulare! Nu înțeleg atitudinea ei”

Cristian Tudor Popescu a comentat decizia Simonei Halep de a-l apăra pe Patrick Mouratoglou, cel care i-a fost antrenor înainte de suspendarea pentru dopaj.
16.05.2024 | 22:10
Simona Halep trasa la raspundere pentru ultimele declaratiile despre Patrick Mouratoglou Asta este manipulare Nu inteleg atitudinea ei
Simona Halep, trasă la răspundere pentru ultimele declarațiile despre Patrick Mouratoglou. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a acordat un amplu interviu pentru Tennis.com în care a vorbit despre calvarul cazului de dopaj, dar și despre implicarea lui Patrick Mouratoglou, fostul său antrenor.

Cristian Tudor Popescu o critică pe Simona Halep pentru declarația despre Patrick Mouratoglou

Cristian Tudor Popescu nu este de acord cu abordarea Simonei Halep, având în vedere că tenismena l-a apărat pe Mouratoglou. Românca a declarat că nu a fost manipulată de acesta după ce a fost suspendată pentru dopaj.

ADVERTISEMENT

„S-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală. Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre.

Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face. Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat!

ADVERTISEMENT

Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea. Ori ea n-a spus nimic!

Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut. Asta este manipulare! Îmi pare rău pentru Simona, dar văd că ea își menține astfel de declarații în condițiile în care, un an de zile, care a însemnat aproape un iad pentru ea, Mouratoglou nu a recunoscut că este 100% vinovat de acel supliment pe care i l-a dat.

ADVERTISEMENT

Simona e vinovată pentru alte lucruri, nu pentru asta. De asta spun că nu înțeleg această atitudine a ei”, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru GSP.

CTP, despre decizia Simonei Halep de a încheia colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez: „Mai bine tăcea”

Cristian Tudor Popescu a ridicat un semn de întrebare și despre încetarea colaborării dintre Simona Halep și antrenorul Carlos Martinez, spaniolul cu care pornise o colaborare la scurt timp după ce scăpase de supendare.

ADVERTISEMENT

„Vedeți, ce nu-mi place aici este că Simona a făcut niște declarații în momentul în care l-a cooptat pe antrenorul spaniol. A făcut niște declarații aproape ditirambice, că se înțelege foarte bine cu el, că ce bun e, că pe zgură va face cu el lucruri extraordinare. Ca la scurt timp, iată, să rupă colaborarea!

Nu-i frumos așa ceva! Mai bine tăcea, decât să fie contrastul acesta chiar ușor ridicol între declarațiile entuziaste. Iar acum rupe, după cum îi e obiceiul. Fiindcă ruptul relațiilor peste noapte cu antrenorii e obiceiul Simonei. Să recunoaștem asta.

Nu prea mi-a plăcut asta și nu înțeleg nici de ce l-a schimbat. Ce speră acum, pe cine vrea să ia? Avea sezonul pe zgură, omul e specializat în tenis pe zgură, n-am înțeles”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT