Video. Simona Halep, aşteptată de zeci de fani la Miami

Irina Aldea   
in Simona Halep
20/03/2018, 22:21
Video. Simona Halep, aşteptată de zeci de fani la Miami

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Update / Simona Halep a fost aşteptată după antrenament de zeci de fani pentru autografe şi fotografii. Liderul mondial din WTA este una dintre cele mai îndrăgite sportive din circuit! 

Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg şi o altă jucătoarea venită din calificări. În turul trei, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys şi Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi.

Până să-şi afle adversara din turul secund, Simona se deplasează la antrenamente cu una dintre bijuteriile create de Mercedes. Într-o fotografie postată pe Instagram Story, Simona Halep îl are alături pe Teo Cercel; românca a scris pe fotografie “întotdeauna o plăcere să fiu în Mercedes S class AMG! Mulţumesc, Mercedes Benz Miami!”

Simona Halep, pregătiri intense la Miami

Simona Halep a fost învinsă anul trecut la Miami în faza sferturilor de finală de către britanica Johanna Konta şi era cât pe ce să-şi piardă antenorul după un OCC controversat, însă liderul mondial din WTA este gata de revanşă. Sportiva noastră se pregăteşte intens de un parcurs cât mai îndelungat la Miami alături de întreaga sa echipă. 

Închide ×