Sport

Simona Halep, uimită de metodele lui Mouratoglou: „Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată!”

Simona Halep a recunoscut că este uimită de metodele lui Patrick Mouratoglou, despre care a spus că este cel mai organizat om pe care l-a cunoscut vreodată.
28.04.2022 | 19:50
Simona Halep uimita de metodele lui Mouratoglou Patrick este cel mai organizat om pe care lam cunoscut vreodata
ADVERTISEMENT

Jucătoarea din România a explicat și cum decurg antrenamentele la Academia lui Patrick Mouratoglou, dar și ce a reușit să schimbe în mentalitatea sa înaintea meciurilor.

Simona Halep, uimită de metodele lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep a povestit cât de uimită a fost de metodele de pregătire ale lui Patrick Mouratoglou și a vorbit și despre programul nou pe care îl are și cum a ajutat-o până în prezent schimbarea pe care a făcut-0:

ADVERTISEMENT

„M-a ajutat că este un loc special și că am amintiri frumoase aici, tot timpul am jucat un tenis bun. Am avut încredere când am mers în teren, am jucat multe meciuri la academie când am mers și m-am antrenat.

În fiecare zi am avut un meci, cu băieți, de adevărat, dar am intrat cumva în mood-ul de competiție și a facilitate lucrurile.

ADVERTISEMENT

Am avut emoții cu adversara, cu Shuai Zhang, pentru că am mai pierdut contra ei și mereu mi s-a părut dificil de jucat, dar am făcut tot ceea ce mi-am dorit, ce am vorbit înainte de meci, a fost bine, am fost agresivă și asta m-a ajutat să iau repede meciul”.

„Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow.

ADVERTISEMENT

Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate”, a mai spus Simona Halep, pentru www.gsp.ro.

Cum arată programul Simonei Halep

Simona Halep a continuat și a spus cum arată programul ei, recunoscând că nu se aștepta să înceapă antrenamentele la ora opt și jumătate, însă este plăcut impresionată:

ADVERTISEMENT

„Arată astfel: la 8 și jumătate am început antrenamentul, ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac, m-am antrenat două, trei ore, pregătire fizică, fizioterapie pentru că am fost accidentată și am avut nevoie și după ce m-am recuperat să mă asigur că sunt rămân sănătoasă, apoi la sfârșit stretching, am făcut baie cu gheață, baie caldă… E foarte profesionist totul, tot sistemul, foarte bine organizat. Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată.

Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren. Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”.

„Un meci greu, un challenge destul de puternic, dar nu am niciun fel de așteptare, vreau doar să mă bucur de meci, să pun în practică ceea ce ne dorim, împreună cu Patrick, să cred că am șansa mea pentru că știu cum este să fii acolo, în top.

Bineînțeles, are o încredere foarte mare acum, joacă probabil cel mai bun tenis al ei, dar e un duel bun și sper să joc bine”, a mai spus Simona Halep despre meciul cu Paula Badosa, care se va juca sâmbătă, 30 aprilie, în cadrul turneului WTA MAdrid.

Simona Halep a trecut în primul tur de la Madrid de jucătoarea din China Shuai Zhang, în două seturi, scor 6-2, 6-3.

ADVERTISEMENT