Sporturi

Simona Halep, ultimul antrenament înaintea debutului la RG 2018. De ce surpriză a avut parte. FOTO exclusiv

29.05.2018 | 17:02
Simona Halep ultimul antrenament inaintea debutului la RG 2018 De ce surpriza a avut parte FOTO exclusiv

Simona Halep a susținut astăzi ultimul antrenament înaintea debutului la actuala ediție a Roland Garros. Sportiva noastră se numără printre favoritele la trofeu și-n acest an, după ce în 2014 și în 2017 a pierdut de fiecare dată în finală.

Simona Halep – Alison Riske, contând pentru turul I, se va juca după ora 18:30, conform programului stabilit de organizatori. Totuși, din cauza ploii care a întârziat anumite meciuri de astăzi, e greu de crezut că numărul 1 mondial va mai putea juca pe arena principală, acolo unde se află în desfășurare abia al doilea meci al zilei. E foarte posibil ca meciul Simonei Halep să fie devansat și mutat pe o altă arenă.

De ce surpriză a avut parte Simona Halep la ultimul antrenament

La antrenamentul pe care Simona Halep l-a început la ora 16:30 au asistat și părinții săi, sosiți la Paris în cursul acestei zile, dar și Virginia Ruzici, managerul său.

Halep a scăpat deja de câteva rivale importante la Roland Garros 2018, printre care și Jelena Ostapenko, numărul 5 mondial și totodată jucătoarea în fața căreia a pierdut finala de anul trecut. Au mai fost eliminate Venus Williams, cap de serie numărul 29, Anstasija Sevastova, cap de serie numărul 20, și Johanna Konta, cap de serie numărul 22.

Totodată, Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 29, pe care Halep ar fi putut să o întâlnească în turul III, a pierdut surprinzător cu Andrea Petkovic.