Sporturi

Simona Halep, un alt cadou important de la WTA în afara milionului de dolari pe care şi l-a asigurat

15.10.2018 | 22:06
Simona Halep un alt cadou important de la WTA in afara milionului de dolari pe care si la asigurat

Simona Halep nu a avut rezultatele aşteptate în acest final de sezon, în care traversează o serie de patru înfrângeri consecutive. La Moscova, unde va juca împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova în turul 2, liderul mondial speră să nu aibă noi probleme cu spatele, accidentare care i-a stricat această toamnă. Chiar şi aşa, WTA o tratează excelent pe româncă. Îi va oferi bonusul maxim pentru prezenţa la turnee, un milion de dolari, dar mai are un cadou surpriză. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Moscova – Kremlin Cup accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din Rusia.

Este al doilea sezon pe care Simona Halep îl încheie în postura de lider mondial. Iar forul care conduce tenisul feminin pregăteşte o ceremonie în care româncei i se va acorda şi un automobil de lux, marca Porsche, unul dintre sponsorii importanţi ai WTA. Nu s-a specificat încă modelul, dar este clar că va fi vorba de o maşină cu un preţ de catalog de peste 100.000 de euro.

Simona Halep mai primeşte un cadou de la WTA. Maşină de lux pe lână milionul de dolari

Va fi evenimentul care va pune capăt unui an de excepţie pentru Simona Halep, indiferent de rezultatele ultimelor două turnee rămase de jucat, la Moscova şi la Singapore. Este anul în care românca a cucerit primul titlu de Grand Slam al carierei, la Roland Garros, şi în care a reuşit să bifeze cea mai mare sumă din întreaga carieră. Problemele legate de hernia de disc şi riscul ca această accidentare să se agraveze au umbrit puţin tot ceea ce Halep a realizat până în august. Chiar şi aşa, locul 1 WTA este deja asigurat.

Anul trecut, Simona Halep reuşea să termine peste Garbine Muguruza. În această stagiune, lupta pentru locul doi pare a se da între Caroline Wozniacki, Angelique Kerber şi Naomi Osaka. Totul se va decide în funcţie de rezultatele de la Turneul Campioanelor.