Fotbal intern

SIMONA HALEP. S-a aflat! Un apropiat al lui Becali, IUBITUL secret al Simonei!

SIMONA HALEP. Jucătoarea clasată pe locul trei în clasamentul WTA a fost mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală. Conform Spynews, Simona Halep ar fi într-o relaţie cu fiul...
02.03.2015 | 23:55
SIMONA HALEP. S-a aflat! Un apropiat al lui Becali, IUBITUL secret al Simonei!

SIMONA HALEP. Jucătoarea clasată pe locul trei în clasamentul WTA a fost mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală. Conform Spynews, Simona Halep ar fi într-o relaţie cu fiul lui Teia Sponte, Costa.

SIMONA HALEP. Teia Sponte este asociat al lui Gigi Becali, dar şi printre cei mai buni prieteni ai patronului stelist. Fiul acestuia, Costa Sponte, se pare că ar  trăi o poveste de dragoste cu celebra jucătoare. Conform Spynews, Costa o însoţeşte pe Simona la toate meciurile, iar aceasta din urmă nu ratează nicio ocazie de a-i mulţumi pentru susţinere.

SOC!!! DE AZI S-AU SCUMPIT TIGARILE!!! VEZI PRETURILE!!!

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care “Zana” le vrea DISPĂRUTE! 

SIMONA HALEP. Costa Sponte nu are un trecut prea furtunos printre domnişoarele din lumea mondenă, dar ar fi bifat o scurtă relaţie cu Mădălina Pamfile, de care a fost părăsit pe motiv că este prea timid. A fost apoi cu prezentatoare tv, Alexandra Tararache, mai notează Spynews.

A preferat să se despartă şi de aceasta pentru a începe o relaţie cu Simona Halep.

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!! CE A URMAT!!!

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri