Sport

Simona Halep, una dintre favoritele de la US Open! Ce cotă are să câştige turneul

US Open 2022 pornește oficial la drum la începutul săptămânii viitoare, iar bookmakerii au stabilit cotele și principalele candidate la câștigarea turneului. Simona Halep e între favorite.
26.08.2022 | 14:16
Simona Halep una dintre favoritele de la US Open Ce cota are sa castige turneul
Casele de pariuri o plasează pe Simona Halep între favoritele la câștigarea US Open
ADVERTISEMENT

România are cinci sportive pe tabloul principal la US Open, iar Simona Halep, locul 7 în ierarhia WTA, este cotată cu șanse foarte mari la câștigarea trofeului pe care îl râvnește de ani de zile.

Ce cotă are Simona Halep să câștige trofeul de la Flushing Meadows

Simona Halep intră în competiția de la New York de pe poziția a 7-a în lume și bookmakerii au ținut cont de ascensiunea ei impresionantă din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Astfel, românca este a doua favorită la câștigarea trofeului în viziunea caselor de pariuri care i-au acordat o cotă de 7. Românca devansează în opțiunea bookmakerilor nume importante precum Aryna Sabalenka, sau Elena Rybakina, sportivele a căror cotă este de 13.

Evident, principala favorită este Iga Swiatek. Poloneza care domină ierarhia mondială WTA are o cotă de 3,75 și este plasată în fruntea candidatelor la victoria finală, deși în ultima perioadă a dat semne de oboseală.

ADVERTISEMENT

Deținătoarea trofeului, Emma Răducanu este și ea între favorite, dar are doar o cotă de 17, fiind a cincea în opțiunea caselor de pariuri, alături de Caroline Garcia și Naomi Osaka.

Sportiva cu origini românești, care reprezintă Marea Britanie, s-a impus anul trecut fără să piardă vreun set, deși a pornit din faza calificărilor.

ADVERTISEMENT

Româncele joacă luni și marți

Ediția 2022 a ultimului turneu de Grand Slam al anului se va derula în perioada 29 august – 11 septembrie și aduce pe tabloul principal cinci jucătoare din România.

Simona Halep, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian intră în competiție încă din prima zi. Halep va înfrunta o jucătoare venită din calificări, iar Ruse o va întâlni pe Daria Saville.

ADVERTISEMENT

Cea mai dificilă misiune în runda inaugurală o va avea Jaqueline Cristian în duelul cu Anett Kontaveit, cap de serie numărul 2. A doua zi, Irina Begu va avea un meci dificil cu Elize Mertens, iar Sorana Cîrstea o întâlnește pe Laura Siegemund.

2,5 milioane de dolari vor încasa campionii de la Flushing Meadows (și la feminin, și la masculin)

ADVERTISEMENT
Tags: