Sporturi

Simona Halep urmăreşte doar două persoane pe contul personal de Twitter

30.04.2019 | 12:30
Simona Halep urmareste doar doua persoane pe contul personal de Twitter

Simona Halep urmăreşte doar două persoane pe contul personal de Twitter. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, şi-a surprins fanii pe reţelele de socializare cu alegerea ei de follow, în special pe Twitter, acolo unde a acordat follow doar pentru două conturi. Este vorba despre Darren Cahill, fostul ei antrenor, şi Mark Selby,  jucătorul englez de snooker în vârstă de 35 de ani.

Simona Halep a dat follow doar la două conturi pe Twitter

Alegerea de a-l urmări pe Darren Cahill nu a fost una deloc surprinzătoare pentru fanii româncei, mai ales că Simona a rămas în relaţii foarte bune cu australianul alături de care a reuşit cele mai mari performanţe ale carierei ei: locul 1 WTA şi primul titul de Grand Slam, la Roland Garros. De altfel, cei doi îşi scriu tot mereu şi poartă conversaţii amuzante, atât pe Twitter, cât şi pe Instagram.

Jucătoarea de tenis din România în vârstă de 27 de ani este urmărită pe Twitter de peste 266.000 de fani, dar ea urmărește doar două persoane. Surprinzător este faptul că-l urmăreşte pe jucătorul de snooker Mark Selby. Chiar şi aşa, se pare că Simona îl apreciază foarte tare pe britanic, acesta transmiţându-i româncei mai multe mesaje de susţinere de-a lungul timpului.

Simona Halep urmăreşte doar două persoane pe contul personal de Twitter

Simona Halep şi Mark Selby, dialog pe reţelele de socializare

Selby și Simona au purtat de-a lungul timpului dialoguri pe reţelele de socializare de-a lungul timpului. În 2018, în timpul unei vizite în România, englezul i-a transmis Simonei încurajări: “Salut, Simona. Vreau să îţi urez succes la Indian Wells, sper să câştigi competiţia”. Românca nu a întârziat cu răspunsul: “Mulțumesc pentru sprijin, campionule!”.

Pentru Simona Halep urmează încă câteva zile de relxare, după care va pleca spre Madrid, acolo unde-şi poate recăpăta locul de lider mondial dacă se impune la competiţia patronată de Ion Ţiriac, cu condiţia ca Naomi Osaka să nu tracă de sferturile de finală.

Tags: