Sporturi

Simona Halep va avea parte de vreme bună la Indian Wells! Meteorologii anunță ploaie doar pentru luni

05.03.2019 | 10:04
Simona Halep va avea parte de vreme buna la Indian Wells Meteorologii anunta ploaie doar pentru luni

Jucătoarea de tenis Simona Halep va avea parte de vreme bună la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totalăd e peste nouă milioane de dolari. Meteorologii au făcut predicțiile pentru cele două săptămâni de competiție și într-o singură zi este anunțată ploaie. Astfel, competiția din California nu ar trebui să fie dată peste cap de starea vremii.

Simona Halep va avea parte de vreme bună la Indian Wells

Potrivit Serviciului Național de Meteorologie, citat de site-ul desertsun.com, turneul de la Indian Wells, acolo unde Simona Halep este a doua favorită a competiției, nu va fi afectat prea mult de ploaie. Cea mai dificilă zi va fi luni, 11 martie, dar meteorologii încă nu au stabilit cât de puternică va fi furtuna care va veni peste deșertul californian. Oricum ei se așteaptă ca aceasta să fie de intensitate mult mai mică decât cea de la mijlocul lunii februarie.

Conform informațiilor oficiale, reprize de ploaie scurtă sunt așteptate și miercuri, 6 martie, și vineri, 8 martie. ”Pot fi câteva picături, mai ales miercuri, dar nimic important în ceea ce privește impactul. Vineri ar putea fi câțiva stropi, dar la fel de bine ar putea ca ploaia să nu își facă apariția”, a declarat Bruno Rodriguez, meteorolog la Serviciul Național din San Diego.

Așa arată complexul în care se joacă turneul de la Indian Wells
Așa arată complexul în care se joacă turneul de la Indian Wells

Simona Halep, tragere norocoasă la Indian Wells

Tragerea la sorți a tabloului de la Indian Wells a avut loc luni noapte, iar Simona Halep a avut noroc. Acceptată direct în turul doi, ea o va întâlnir pe învingătoarea partidei dintre cehoiaca Barbora Strycova și o jucătoare venită din calificări. Românca are de apărat semifinala făcută anul trecut, atunci când a fost învinsă de japoneza Naomi Osaka. De altfel, cele două se vor lupta la Indian Wells pentru locul 1 WTA.

Fanii Simonei Halep au fost încântați de traseul pe care aceasta îl va avea la Indian Wells, unii dintre ei considerând că este o tragere care o poate duce până în finală. Asta deși în sferturile de finală ar putea să dea peste Elina Svitolina sau Ashleigh Barty, în timp ce în semifinale ar putea să evolueze împotriva uneia dintre Sloane Stephens, Kiki Bertens sau Serena Williams.