Simona Halep joacă la Doha! Când are primul meci

Simona Halep, Doha, WTA, Halep-Makarova

Simona Halep a plecat ieri la Doha declarând că este pregătită pentru un nou turneu, dar va trebui să efectueze un antrenament pentru a vedea cum se simte la Doha.

UPDATE: ora 13:25. Simona Halep  a făcut anunţul oficial în privinţa participării la turneul de la Doha. "Încă mai resimt dureri, dar am decis să particip. Voi intra pe teren şi voi da totul pentru un rezultat cât mai bun". Simona va intra în competiţie miercuri, urmând a o întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova

Deocamdată, fostul lider mondial nu ştie dacă va putea juca la Doha, din cauza accidentării pe care a suferit-o la Melbourne. "Voi decide la Doha dacă voi juca. Vreau să fac un antrenament mâine (n. r. marţi), să văd cum mă simt. Am înţeles că meciul meu e programat miercuri", a declarat Simona Halep la plecarea spre Qatar.

Astăzi, finalista de la Melbourne a început pregătirile pentru meciul din turul secund de la Doha şi pare că totul este în regulă. "Bună, Doha, mă bucur să fiu înapoi", scrie Simona pe fotografia postată pe contul său de Instagram Story.

Simona Halep - Ekaterina Makarova în turul secund la Doha

Numărul 2 mondial o va întâlni miercuri la Doha pe bine cunoscuta sa adversară, rusoaica Ekaterina Makarova. Aceasta a trecut ieri de o altă cunoştinţă mai veche de-a româncei, Shuai Zhang (34 WTA), în 2 seturi, scor 7-5, 6-0. Partida a durat o oră şi 15 minute. 

Halep are 3-2 în duelurile directe cu Makarova, în faţa căreia a pierdut categoric în sferturile Australian Open 2015 (4-6, 0-6) şi anul trecut, în sferturi la Washington, unde jucătoarea noastră s-a retras în setul al treilea din cauza condiţiilor meteo. Jucătoarea în vârstă de 26 de ani s-a impus la New Haven, în 2013 (6-1, 7-6), la Dubai, în 2015 (6-3, 1-6, 7-5) şi la Indian Wells, în 2016 (6-2, 6-4).