Sporturi

Simona Halep va intra în istorie în numai două săptămâni! Ce record va doborî românca

13.10.2018 | 15:10
Simona Halep va intra in istorie in numai doua saptamani Ce record va dobori romanca
ADVERTISEMENT

Simona Halep va intra în istorie în numai două săptămâni. Simona Halep, principala favorită de la Moscova, se pregăteşte să intre în concurs la Kremlin Cup, turneu dotat cu premii în valoare totală de 932.866 de dolari, va începe luni, şi este ultimul înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore. Sportiva noastră a primit o veste uriaşă în capitala Rusiei. Când îşi află Simona Halep adversarele de la Kremlin Cup 2018.

Principalele rivale ale Simonei Halep în cursa pentru locul 1 WTA şi cele care porneau din pole-position pentru a o detrona pe reprezentanta noastră, Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki, nu vor evolua în cadrul turneului de la Moscova şi nici nu au solicitat wildcard pentru cel din Luxemburg. După această veste, Simona Halep este sigură că nu mai poate pierde prima poziţie a clasamentului în acest an şi va intra în istoria sportului alb.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va atinge o performanţă istorică peste două săptămâni

Simona va intra în Top 10 în clasamentului jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute în fruntea ierarhiei WTA. Prin urmare, constănţeanca în vârstă de 27 de ani o va depăşi pe Victoria Azarenka, cea care a fost cea mai bună jucătoare de tenis timp de 51 de săptămâni. Prima în acest top este nimeni alta decât Steffi Graf (377 săptămâni), urmată fiind de Martina Navratilova (332 săptămâni) şi Serena Williams (319 săptămâni).

Simona Halep a ajuns deja la săptămâna cu numărul 49 în fruntea clasamentului WTA, iar luni, 15 octombrie, S1mo va ajunge la 50 de săptămâni pe locul de lider mondial. “Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum”, declara Simona Halep în urmă cu doar câteva zile. După turneul de la Moscova, Simona va face deplasarea la Singapore, pentru a bifa cea de-a cincea prezenţă consecutivă la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT