Cele mai citite

Va câştiga Simona Halep un Grand Slam în 2018? “Aş fi şocată!”

Americanii au atacat-o dur cu puţin timp în urmă pe Simona Halep, pentru faptul că a terminat anul 2017 pe primul loc în mod nemeritat şi propun schimbarea sistemului de acordare a punctelor în...
03.11.2017 | 12:20
Va câştiga Simona Halep un Grand Slam în 2018?

Americanii au atacat-o dur cu puţin timp în urmă pe Simona Halep, pentru faptul că a terminat anul 2017 pe primul loc în mod nemeritat şi propun schimbarea sistemului de acordare a punctelor în circuitul WTA. O mare campioană din istoria tenisului feminin, Chris Evert, crede însă că în 2018 Simona Halep va învinge cel puţin într-un turneu de Grand Slam.

Simona Halep a reuşit extraordinara performanţă de a încheia anul 2017 pe primul loc în ierarhia WTA, devenind prima jucătoare din România care izbuteşte acest rezultat. Chiar dacă o importantă parte a presei americane, la care se adaugă şi antrenori de renume, în frunte cu Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a contestat supremaţia Simonei prin faptul că nu e normal să fii numărul 1 în condiţiile în care nu ai câştigat nici un Grand Slam şi ai triumfat într-un singur turneu tot anul, Halep are şi mulţi apărători de clasă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Unul dintre aceştia este un nume de legendă în tenisul feminin. Multipla campioană Chris Evert. Aceasta crede că în 2018 Simona Halep va reuşi să câştige primul ei Grand Slam. Şi o va face în condiţii mult mai dificile decât în 2017, pentru că vor reveni pe teren Serena Williams şi Viktoria Azarenka. Maria Şarapova îşi va intra în ritm, la fel şi Petra Kvitova.

Simona Halep a avut un an aproape grozav

“Cred că anul viitor Vika Azarenka va reveni la capacitate maximă. Cred că şi Maria Şarapova va fi din ce în ce mai bună. Dacă va rămâne sănătoasă, va fi o forţă demnă de luat în seamă. Petra Kvitova a revenit şi Serena ar trebui să o facă la rândul ei.
Apoi e noul val, cu Garbine Muguruza, care are tot potenţialul din lume, şi Simona Halep. Aş fi şocată dacă Simona nu va câştiga un Grand Slam anul viitor” – a declarat Chris Evert pentru Time India.

Queens, NY - September 4, 2014 - USTA Billie Jean King National Tennis Center: Chris Evert on set during the 134rd staging of the US Open (Photo by Scott Clarke / ESPN Images) Queens, NY – September 4, 2014 – USTA Billie Jean King National Tennis Center: Chris Evert on set during the 134rd staging of the US Open
(Photo by Scott Clarke / ESPN Images)

Fosta campioană nu împărtăşeşte părerea contestarilor lui Halep, că nu a realizat nimic notabil în anul care este aproape de a se încheia.  “A avut un an aproape grozav. Ar fi trebuit să câştige la Roland Garros, ar fi trebuit să câştige la Wimbledon (trebuia să o bată şi pe Johanna Konta, şi pe Venus Williams) şi ar fi putut câştiga la US Open. Doar dacă ar fi câştigat meciurile importante…”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri