Simona Halep

Simona Halep va participa și în 2020 la Sports Festival! Organizatorii români promit un show de proporții

27.08.2019 | 14:21
Simona Halep va participa si in 2020 la Sports Festival Organizatorii romani promit un show de proportii

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat că va participa și în 2020 la Sports Festival, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 11-14 iunie. Campioana de la Wimbledon a fost prezentă și în acest an la festivalul care reprezintă o inițiativă unică, cu scopul de a promova într-un mod diferit mișcarea și un stil de viață sănătos.

Simona Halep va participa și în 2020 la Sports Festival

Conform site-ului entertix.ro, Simona Halep va participa și în 2020 la Sports Festival, ea urmând să joace un meci demonstrativ de tenis în sala BT Arena din Cluj-Napoca. Alături de campioana de la Wimbledon vor fi tenismeni de top și prieteni. Evenimentul este programat în data de 12 iunie, de la ora 18:00, iar organizatorii anunță deja un spectacol de zile mari.

În acest an, la meciul demonstrativ de tenis de la Sports Festival, alături de Simona Halep pe teren au mai fost prezenți Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchova, antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel, Stere Halep, tatăl Simonei, Emil Boc, primarul Clujului, arbitri de linie, dar și copiii de mingi. La eveniment sala a fost arhiplină, 9.000 de oameni fiind prezenți în BT Arena.

Publicul a luat cu asalt BT Arena pentru a o vedea pe Simona Halep la Sportis Festival 2019

Simona Halep se luptă la US Open 2019 și pentru revenirea pe locul 1 WTA

Simona Halep debutează marți, în jurul orei 20:30, la US Open 2019, ea urmând să o întâlnească în primul tur pe Nicole Gibbs, jucătoare venită din calificări și care ocupă locul 135 în clasamentul WTA. Americanca a trăit o adevărată dramă în această vară, ea fiind diagnosticată cu o formă rară de cancer la glandele salivare. Ea s-a refăcut foarte bine după operație și acum este pregătită pentru revenirea în circuitul WTA.

Pe lângă încercarea de a cuceri al treilea turneu de Grand Slam din carieră și primul pe hard, Simona Halep se va lupta la US Open 2019 și pentru revenirea în fruntea clasamentului WTA. Ea este una dintre cele trei sportive care au șansa să o detroneze pe japoneza Naomi Osaka din fotoliul de lider, celelalte două fiind australianca Ashleigh Barty și cehoaica Karolina Pliskova.