Simona Halep

Simona Halep merge 100% la Singapore! Rămâne de văzut dacă va și juca :)

16.10.2018 | 13:17
Simona Halep merge 100 la Singapore Ramane de vazut daca va si juca

Simona Halep va încheia anul 2018 pe primul loc în clasamentul WTA, urmând să ajungă la 61 de săptămâni în fruntea ierarhiei feminine. Numărul 1 mondial va primi la Singapore trofeul rezervat jucătoarei care încheie anul pe locul 1. Simona a câștigat în acest an 3 trofee: Shenzhen Open, Rogers Cup și Roland Garros. Astfel, deși este accidentată, românca va merge la Singapore cel puțin pentru a primi trofeul locului 1! Rămâne de văyut dacă va și juca!

“Simona s-a bucurat de încă un an excepțional și este un mare privilegiu să celebrăm faptul că va încheia anul 2018 pe primul loc în clasamentul WTA pentru al doilea an consecutiv. Să câștigi un trofeu de Grand Slam și să ajungi în 6 finale de-a lungul unui sezon este o realizare remarcabilă, în timp ce Simona Halep se comportă exemplar și în afara terenului de tenis, ceea ce face cinste unui număr 1 mondial”, a declarat Steve Simon, președintele WTA.

Simona Halep, premiată la Singapore. Sportiva termină anul 2018 pe locul 1 în clasamentul WTA

“A fost o onoare pentru mine să termin pe primul loc anul trecut. Să reușesc acest lucru pentru a doua oară în anul 2018 este ceva special, mai ales că am câștigat și primul trofeu de Grand Slam în acest sezon. Să îmi văd numele alături de cele ale unor legende care au reușit să încheie pe primul loc la sfârșit de an, mă face să mă simt foarte mândră”, a fost reacția Simonei Halep.

Reprezentanții WTA au anunțat că Simona Halep va primi trofeul rezervat jucătoarei care încheie anul pe locul 1 în clasamentul WTA la Turneul Campioanelor, care va avea loc în Singapore. Simona Halep este singura jucătoare care a va juca la Singapore în toate cele 5 ediții. Până atunci, liderul mondial va juca la turneul de la Moscova cu învingătoarea dintre Anastasia Pavlyuchenkova și Ajla Tomljanovic. Sports Illustrated o consideră pe Simona Halep jucătoarea anului 2018, în timp ce WTA propune ca finala Simona Halep – Sloane Stephens de la Montreal să fie desemnată partida anului.