Simona Halep

Simona Halep va putea fi urmărită live de fani la Roland Garros. Anunțul oficial al organizatorilor

02.07.2020 | 20:28
Simona Halep va putea fi urmarita live de fani la Roland Garros Anuntul oficial al organizatorilor
ADVERTISEMENT

Deși pandemia de coronavirus le-a stricat planurile fanilor sportului, aceștia au primit acum vestea că o pot vedea live pe Simona Halep la Roland Garros 2020.

Federaţia Franceză a anunţat în urmă cu două săptămâni că Roland Garros 2020 va începe în 21 septembrie cu faza calificărilor, în timp ce turneul propriu-zis va debuta la 27 septembrie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a spus că în 2020 va participa numai la turneele organizate în Europa. Sportiva din Constanţa a luat decizia de a nu fi prezentă la competițiile care se vor desfăşura pe teritoriul SUA.

Fanii o pot vedea live pe Simona Halep la Roland Garros

Acum, fanii care o iubesc pe Simona Halep au primit o veste minunată: vor putea să o vadă live la Roland Garros, deoarece organizatorii au anunțat că turneul de Grand Slam de pe zgură se va desfășura cu spectatori în tribună.

ADVERTISEMENT

”Numărul de spectatori admişi în arenă va fi de 50 la sută până la 60 la sută din capacitatea normală. Această reducere va permite respectarea regulilor pentru perioada de pandemie”, se arată într-un comunicat al FFT.

Între grupurile de cel mult patru persoane va exista un spaţiu liber de un loc la cele trei terenuri principale. La terenurile anexe, unul din două locuri va fi liber. În plus, organizatorii vor adapta circulaţia între terenuri măsurilor legate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Biletele vor fi puse în vânzare din data de 9 iulie cu acces prioritar pentru angajații FFT și pe 16 iulie pentru publicul larg. Tichetele vor fi vândute numai pe zi, pe teren și pe categorii de locuri. Locația precisă și definitivă va fi comunicată cumpărătorilor la jumătatea lunii septembrie.

Dacă situația medicală este favorabilă, vânzările suplimentare de bilete pot avea loc la începutul lunii septembrie. Pe de altă parte, dacă situația impune standarde mai restrictive și va fi necesar reducerea numărului de spectatori, organizatorii turneului va restitui banii pe bilete.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep este una dintre cele mai apreciate staruri din sport la această oră, dar puțină lume știe care sunt singurele persoane pe care ea le urmăreşte pe Instagram. Cea mai mare surpriză vine din faptul că ea nu urmărește decât trei persoane, iar între acestea nu se află și partenerul său de viață, Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT