Simona Halep, vacanţă de 13.000 de euro în Maldive. A mers la resort-ul firmei care deţine şi celebrul Burj-al-Arab! FOTO

Alex Bradescu   
în Simona Halep
09/11/2019, 19:06
Simona Halep, vacanţă de 13.000 de euro în Maldive. A mers la resort-ul firmei care deţine şi celebrul Burj-al-Arab! FOTO

Simona Halep se relexează în aceste zile în vacanţă în Maldive. Campioana de la Wimbledon şi iubitul Toni Iuruc au ales un resort de lux, Jumeirah Vittaveli, pe o insulă în mijlocul Oceanului Indian. O săptămână la superba locaţie costă 6.500 de euro de persoană. 

Simona Halep, vacanţă de lux în Maldive. A fost recunoscută de fani

Simona Halep a mers într-o binemeritată vacanţă la finalul sezonului, după eliminarea de la Turneul Campioanelor de la Shezhen. Halep a ales Maldivele pentru a-şi petrece primul concediu alături de Toni Iuruc după oficializarea relaţiei dintre cei doi şi a ales un resort de cinci stele din mijlocul Oceanului Indian. Jumeirah Vittaveli se numeşte şi face parte din lanţul hotelier care deţine şi Burj-al-Arab, cel mai luxos hotel din lume (Dubai, Emiratele Arabe Unite)

Simona Halep nu a trecut neobservată în periplul prin Maldive. Mai mulţi localnici au recunoscut-o pe sportiva noastră şi s-au pozat alături de ea. Halep a reuşit în acest sezon să câştige un turneu de Grand Slam, acela de la Wimbledon.

Victoria în turneul din capitala Marii Britanii a ajutat-o să-şi rotunjească veniturile cu o sumă importantă. Suma totală câştigată în 2019 din tenis ajunge la aproape 5 milioane de euro, mai precis 4.814.643!

 

 

Închide ×