Simona Halep

Simona Halep, vacanţă de 13.000 de euro în Maldive. A mers la resort-ul firmei care deţine şi celebrul Burj-al-Arab! FOTO

09.11.2019 | 19:06
Simona Halep vacanta de 13000 de euro in Maldive A mers la resortul firmei care detine si celebrul BurjalArab FOTO
ADVERTISEMENT

Simona Halep se relexează în aceste zile în vacanţă în Maldive. Campioana de la Wimbledon şi iubitul Toni Iuruc au ales un resort de lux, Jumeirah Vittaveli, pe o insulă în mijlocul Oceanului Indian. O săptămână la superba locaţie costă 6.500 de euro de persoană. 

Simona Halep, vacanţă de lux în Maldive. A fost recunoscută de fani

Simona Halep a mers într-o binemeritată vacanţă la finalul sezonului, după eliminarea de la Turneul Campioanelor de la Shezhen. Halep a ales Maldivele pentru a-şi petrece primul concediu alături de Toni Iuruc după oficializarea relaţiei dintre cei doi şi a ales un resort de cinci stele din mijlocul Oceanului Indian. Jumeirah Vittaveli se numeşte şi face parte din lanţul hotelier care deţine şi Burj-al-Arab, cel mai luxos hotel din lume (Dubai, Emiratele Arabe Unite)

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a trecut neobservată în periplul prin Maldive. Mai mulţi localnici au recunoscut-o pe sportiva noastră şi s-au pozat alături de ea. Halep a reuşit în acest sezon să câştige un turneu de Grand Slam, acela de la Wimbledon.

Victoria în turneul din capitala Marii Britanii a ajutat-o să-şi rotunjească veniturile cu o sumă importantă. Suma totală câştigată în 2019 din tenis ajunge la aproape 5 milioane de euro, mai precis 4.814.643!

ADVERTISEMENT