Simona Halep, văzută ca principală favorită la Roland Garros de o legendă a tenisului: "Îşi REVINE!"

Simona Halep nu a avut un început de sezon strălucit, dar este în revenire de formă. Campioana noastră se pregăteşte pentru sezonul de zgură, iar fostele glorii sunt de părere că Halep va avea un cuvânt greu de spus în turneele de pe suprafaţa lentă.

Fostul lider mondial, Lindsey Davenport, o vede pe Simona Halep drept principala favorită în turneul de la Roland Garros:

"La băieţi merg pe Rafa Nadal, în timp ce la fete este deschis. Cred că Serena Williams nici nu va juca. Cred, totuşi, că Simona Halep îşi va reveni şi pe ea o aleg. Chiar cred asta! Ştiu că a avut probleme în ultima perioadă, dar îşi revine după acea accidentare", a spus Lindsay Davenport.

Simona Halep a jucat singura ei finală de Grand Slam la Roland Garros în anul 2014. Atunci, a pierdut ultimul act împotriva Mariei Şarapova, după un meci foarte strâns: 4-6, 7-6, 4-6.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663