Simona Halep

Simona Halep vede o parte pozitivă în pandemia de coronavirus: „Într-un fel, sunt norocoasă!”

03.04.2020 | 20:20
Simona Halep vede o parte pozitiva in pandemia de coronavirus Intrun fel sunt norocoasa
ADVERTISEMENT

Simona Halep vede o parte pozitivă în toată nebunia creată de pandemia de coronavirus și este bucuroasă pentru că are ocazia să se recupereze acasă de toate accidentările suferite, mai ales că a jucat finala de la Dubai cu o accidentare la picior.

Simona Halep vede o parte pozitivă în pandemia de coronavirus

Simona Halep vede o parte pozitivă în pandemia de coronavirus și se bucură de zilele în care se află izolată la domiciliu pentru a-și recupera toate accidentările suferite de-a lungul sezonului:

ADVERTISEMENT

„Totul s-a întâmplat atât de rapid. În mod surprinzător, eu mă așteptăm la o pauză îndelungată. Am reușit să câștig turneul de la Dubai, în februarie, cu o accidentare la picior.

Într-un fel, sunt norocoasă pentru că această accidentare s-a întâmplat acum. Am putut sta acasă, în România, m-am putut recupera, am făcut exerciții fizice în fiecare zi și am putut lucra la recuperarea mea.

ADVERTISEMENT

Sunt fericită că piciorul meu e bine acum, chiar dacă încă nu am lovit nicio minge”.

„Până acum, am reușit să stau destul de departe de coronavirus. Nu am mai călătorit internațional de la Dubai și am fost foarte strictă cu toate regulile privind distanțarea socială, întrucât situația este destul de înfricoșătoare în Europa acum.

Am încercat și eu să contribui, făcând anumite donații pentru echipamente medicale din spitalele din București și Constanța și îndemn pe oricine are mijloacele financiare necesare să facă același lucru”, a mai spus campioana de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

„Tenisul nu e atât de important în comparație cu acest virus!”

Simona Halep a pus tenisul pe locul doi și consideră că în aceste momente cel mai impotant este ca lumea să aibă grijă de sănătate și să fie precaută în ceea ce privește coronavirusul:

„Virusul este ceva cu care noi nu ne-am mai confruntat până acum și este util de amintit că tenisul nu este atât de important în comparație cu acest adversar, care îți pune viața în pericol. În acest moment, nu vreau să speculez dacă restul sezonului 2020 va fi închis.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem semne clare că virusul este sub control. Trebuie să lăsăm guvernele și personalul medical să își facă treaba, iar când viața va începe să revină la normal, atunci putem începe să ne gândim și noi la tenis”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT