Simona Halep

Simona Halep, vedetă pe site-ul FIFA! “Recordul” pe care îl deţine în fotbal

16.01.2019 | 13:09
Simona Halep vedeta pe siteul FIFA Recordul pe care il detine in fotbal

Simona Halep este vedetă pe site-ul FIFA, iar românca a oferit un interviu pentru forul mondial al fotbalului. Liderul mondial din circuitul WTA a vorbit despre pasiunea ei pentru sportul cu balonul rotund şi a declarat că are un adevărat record la jonglerii cu mingea.

“Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră de fotbalist profesionist în adevăratul sens al cuvântului, dar iubeşte acest sport. Mereu îmi povesteşte cât de talentat a fost. Am jucat fotbal când eram copil, pe stradă, alături de verii mei şi fratele meu. Cred că sunt norocoască că abilitatea de a ţine pe picior vine natural. Îmi place să practic toate sporturile. Nu am făcut nimic special ca să învăţ acest lucru. Recordul meu la ţinut pe picior este undeva la 89”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat site-ului FIFA.

Simona Halep, vedetă pe site-ul FIFA: “Susţin 100% echipa naţională a României”

Simona Halep este vedetă pe site-ul FIFA, iar în interviul aocrdat a vorbit şi despre echipa naţională a României. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a dezvăluit că se uită la meciurile de fotbal când are timp şi că îi susţine 100% pe tricolori.

Simona Halep, vedetă pe site-ul FIFA. Ce "record" deţine la fotbal
Simona Halep, vedetă pe site-ul FIFA. Ce “record” deţine la fotbal

“Aud lucruri despre fotbal tot timpul de la tatăl meu şi fratele meu. Ei se uită non-stop la meciuri. Uneori, când am timp, urmăresc şi eu. Admir fiecare atlet şi susţin 100% echipa naţională a României. Iubesc să fiu alături de ţara mea de fiecare dată când am ocazia”, a mai precizat Simona Halep. În trecut, Darren Cahill, fostul antrenor al româncei, a postat un clip video în care era impresionat de calităţile fotbalistice ale jucătoarei de tenis. Românca va juca joi cu Sofia Kenin în turul doi de la Australian Open, turneu unde a ajuns până în finală la ediţia din 2018, fiind învinsă de Caroline Wozniacki.

Tags: