Simona Halep

Simona Halep – Venus Williams 6-2, 6-3. Simona Halep se califică pentru duelul cu Serena Williams din optimile de finală

19.01.2019 | 11:32
Simona Halep  Venus Williams 62 63 Simona Halep se califica pentru duelul cu Serena Williams din optimile de finala

UPDATE, ora 11:32 / Simona Halep se califică în optimile de finală după victoria cu Venus Williams, scor 6-2, 6-3, după o prestație excelentă. Urmează un duel care se anunță mai complicat, în optimile de finală, cu Serena Williams. Partida va avea loc duminică noapte sau luni dimineață. Vezi meciul LIVE punct cu punct şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos!

Vezi aici când joacă Simona Halep cu Serena Williams în optimi la Australian Open

6-3. Break Halep, care merge în optimile de finală.

5-3. Simona își face serviciul și este la un game de meciul cu Serena din optimi.

4-3. Simona Halep reușește un nou break și trece în avantaj.

3-3. Din nou fără probleme pentru Simona Halep pe propriul serviciu.

2-3. Venus trece din nou în avantaj în setul doi.

2-2. Simona își face ușor serviciul.

1-2. Venus își face serviciul după un game prelungit.

1-1. Venus face break și întrerupe seria.

1-0. Simona Halep face din nou break și ajunge la șase game-uri câștigate la rând.


6-2. Simona Halep închide primul set.

 

Statistica primului set

5-2. Un nou break făcut de Simona Halep, care este foarte aproape de a-și adjudeca primul set.

4-2. Simona salvează trei mingi de break și își confirmă break-ul.

3-2. Break reușit, în cele din urmă, de Simona Halep.

2-2. Game fără mari emoții pentru Halep.

1-2. Game Venus, după ce Simona a ratat două mingi de break.

1-1. Simona își face serviciul fără emoții.

0-1. Venus își face serviciu, după ce Simona a ratat o minge de break.

Mai sunt câteva minute până la start. Simona Halep își face încălzirea. Are un bandaj pe coapsa stângă, sperăm să nu fie nimic serios.

Simona Halep a ajuns la arenă!

Simona Halep – Venus Williams, partidă din turul 3 la Australian Open 2019, a fost programată pe Margaret Court, acolo unde românca a jucat și partida contra Kaiei Kanepi, de la ora 10:00 a României, în primul meci al sesiunii de seară la Melbourne. Partida va fi transmisă de Eurosport, atât pe TV, cât și online, în platforma Eurosport Player. Transmisiunea ar putea fi, totuși, să înceapă mai târziu, în funcție de derularea meciurilor din sesiunea de zi

În cazul unei victorii, Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în optimile Australian Open. Williams a învins azi noapte şi şi-a făcut adversara să plângă la finalul partidei. Vezi video. 

Naomi Osaka – Su Wei Hsieh, Joao Sousa – Key Nishikori și Elise Mertens – Madison Keys sunt partidele sesiunii de zi, care începe de la ora 2:00 noaptea a României. Cum în program sunt două partide de pe tabloul feminin, este foarte puțin probabil ca acestea să se întindă pe parcursul a mai mult de opt ore. Ceea ce ar însemna că partida dintre Simona Halep și Venus Williams va începe exact așa cum a fost stabilit.

Simona Halep – Venus Williams Live Stream Online pe Eurosport de la ora 10:00

Va fi cea de-a șasea confruntare directă între Simona Halep și Venus Williams. Românca s-a impus în două rânduri, chiar la ultimele două ocazii. Cel mai recent meci dintre cele două a fost în vara lui 2018, la Rogers Cup, când Simona trecea ușor de Venus, care a și avut probleme medicale, scor 6-2, 6-2, în drumul spre un nou titlu în Canada. Chiar dacă are avantaj la directe, ultima victorie a lui Venus contra lui Halep a fost în urmă cu aproape șase ani, la PanPacific Open, în trei seturi.

Dacă va reuși să treacă de Venus Williams, finalistă în două rânduri la Australian Open, Simona Halep ar putea da peste cealaltă Williams, Serena, deținătoarea a șapte titluri la Melbourne! Singura condiție ar fi ca aceasta din urmă să câștige duelul cu Dayana Yamstreska, din turul 3. O parte de tablou infernală pentru Simona Halep, care deja a fost pusă serios la încercare de Kaia Kanepi și Sofia Kenin.

Urmărește Online meciul Simonei Halep din turul 3 al Australian Open pe FANATIK.RO

Cei care nu pot vedea partida dintre Simona Halep și Venus Williams la TV, au ocazia să urmărească meciul în format live video pe FANATIK.RO. Simona Halep are mare nevoie de o victorie în cursa pentru păstrarea poziției de lider mondial, din care au ieșit deja două rivale, Kiki Bertens și Caroline Wozniacki. Pentru daneză, cea care s-a impus în 2018, eliminarea suferită în fața Mariei Șarapova ar putea echivala cu ieșirea din top 10.