Sporturi

Simona Halep – Venus Williams 6-3, 6-3. Simona joacă perfect şi merge în sferturile de finală! Ce adversară va avea

26.03.2019 | 01:29
Simona Halep  Venus Williams 63 63 Simona joaca perfect si merge in sferturile de finala Ce adversara va avea

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Miami, după ce a trect fără emoții de Serena Williams, scor 6-3, 6-3. Adversara Simonei din următoarea fază a competiției va fi o chinezoaică. Qiang Wang a învins-o pe compatrioata sa Yafan Wang, scor 7-5, 6-4, și va da piept cu Halep pentru un loc în careul de ași.

  • Ce a declarat Simona Halep imediat după victoria cu Venus: “Îmi place să joc contra surorilor Williams”
  • Pe cine va înfrunta Simona Halep în sferturi la Miami
  • Când este programată partida pe care Simona Halep o joacă în sferturile de finală la Miami.
  • Câţi bani a câştigat Simona Halep prin calificarea în sferturi la Miami

6-3. Simona se califică în sferturile de finală.

5-3. Game Venus.

5-2. Simona îşi face serviciul.

4-2. Game Venus.

4-1. Game Halep, care se apropie de calificarea în sferturi.

3-1. Break reușit de Halep.

2-1. Game la zero reușit de Halep.

1-1. Game Venus.

1-0. Simona își face serviciul.


6-3. Simona închide primul set.

5-3. Simona își face serviciul.

4-3. Venus reduce diferența.

4-2. Simona își face serviciul.

3-2. Game Venus, deși Simona a avut 40-0.

3-1. Venus face break.

3-0. Simona conduce cu dublu break.

2-0. Simona își face serviciul.

1-0. Break rapid reușit de Halep.


UPDATE, ora 23:25. În 10 minute va începe confruntarea dintre Simona Halep și Venus Williams. Federer a trecut în două seturi de Krajinovic, scor 7-5, 6-3. 

UPDATE, ora 22:15. Ploaia a dat peste cap programul meciurilor. Meciul Simona Halep – Venus Williams începe imediat după încheierea confruntării dintre Krajinovic şi Federer.


Simona Halep – Venus Williams, Live Video WTA Miami 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, va evolua în această seară pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Miami Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competitia din Florida se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Simona Halep – Venus Williams Live Stream Online pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep şi Venus Williams este programată la Miami Open în seara aceasta, al treilea meci pe Stadium, cel mai mare din complex, şi va lua startul nu înainte de ora 22:00, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Înainte de acest meci se vor mai disputa alte două partide pe acest teren: Petra Kvitova împotriva Carolinei Garcia şi Roger Federer contra lui Filip Krajinovic.

Simona Halep si Venus Williams s-au mai întâlnit pâna în prezent de şase ori. Simona şi Venus sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări. Jucătoarea noastră s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2. Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al Australian Open, din acest an, când românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3.

Venus Williams şi Simona Halep pe terenul de tenis

Meciurile de la Miami Open 2019 se vad în format Live Video pe FANATIK.RO

Venus Williams a câştigat la ediţia din acest an a Miami Open trei meciuri. Americanca în vârstă de 38 de ani s-a impus în primul tur împotriva slovenei Dalila Jakupovic, scor 7-5, 6-3, iar mai apoi în turul secund a trecut de Carla Suarez Navarro, scor 7-6, 6-1. Pentru a ajunge în optimile de finală, Venus Williams a trecut fără emoţii de rusoaica Daria Kasatkina, scor 6-3, 6-1. Aşadar, Venus nu a pierdut set până în această fază a competiţiei.

De partea cealaltă, Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal, a beneficiat de un prim tur liber, iar în turul secund a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Taylor Townsend (USA/96 WTA). În turul al treiea, sportiva noastră a eliminat-o cu ceva emoţii pe slovena Polona Hercog, scor 5-7, 7-6, 6-2. Simona Halep a ajuns la ediţia de anul trecut pâna în turul trei, acolo unde a fost învinsa de Agnieszka Radwanska, acum retrasă din activitate.

Simona Halep se aşteaptă la un duel dificil cu Venus Williams

Câştigatoarea acestei partide se va confrunta în sferturile de finala cu învingatoarea duelului dintre Qiang Wang (China/18 WTA) şi Yafan Wang (China/50 WTA). Simona Halep a vorbit şi despre partida pe care o va disputa cu Venus Williams în optimile de finală la Miami Open. “Este întotdeauna dificil împotriva lui Venus. Nu o să spun că o să fie uşor pentru că am câştigat ultimele trei meciuri cu ea. Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc. Sper că voi fi sută la sută”, a declarat sportiva noastră la conferinţa de presă de la Miami.

Şi Venus Williams a vorbit despre ce o aşteaptă împtoriva româncei de pe locul 3 WTA. “Mereu joacă aproape fără greșeală împotriva mea (n.r. Simona). Trebuie să fiu pregătită pentru acest lucru. Fiecare meci este o oportunitate pentru a învăța și pentru a încerca să joc mai bine. Abia aștept să o întâlnesc”, a spus Venus pentru site-ul WTA.