Simona Halep

Simona Halep a umilit-o pe Venus Williams și i-a șocat pe fani: „Românca e ca Henin”

19.01.2019 | 11:07
Simona Halep a umilito pe Venus Williams si ia socat pe fani Romanca e ca Henin

Simona Halep – Venus Williams este, fără doar și poate, meciul zilei la Australian Open! Cel puțin, judecând după reacțiile fanilor din mediul online, acolo unde iubitorii tenisului s-au întrecut în laude la adresa jocului prestat de cele două sportive. „Nivelul este unul ireal” au punctat aceștia în timp ce priveau cu interes primul act al întâlnirii, unul în care Simona Halep a reușit să se impună destul de repede, scor 6-2, după numai 39 de minute.

„Mă bucur că m-am trezit la timp ca să văd o asemenea partidă, Simona Halep – Venus Williams”, a scris o altă pasionată de tenis, în timp ce un utilizator a ținut să sublinieze momentul în care românca a reușit să facă primul break al întâlnirii. „Tenis excelent jucat de Halep care reușește prima să câștige pe serviciul adversarei”. „Halep face o treabă excelentă și o plimbă pe teren pe Venus”  sau „Meci bun între Halep și Venus, simt că va fi o partidă minunată” au fost și alte reacții ale întâlnirii. „Halep este consistentă de pe linia de fund, îmi aduce aminte de Justin Henin Hardene”, a mai spus o utilizatoare.

Simona Halep – Venus Williams, meciul zilei la Australian Open!

Venus Williams conduce în partidele disputate contra Simonei Halep. Americanca s-a impus de 3 ori și a pierdut numai de 2 ori. Liderul mondial a câștigat însă fără drept de apel ultimele două confruntări. Venus a bifat primul meci cu Halep în 2012, în turul 1 al turneului de la Madrid, după care s-a impus în acelaşi tur al turneului de la Roma, tot din 2012. A învins-o ultima oară pe Simona Halep în optimile de la Tokyo, din 2013, cu 4-6, 7-5, 6-3.

Românca și-a luat apoi revanșa cu vârf și îndesat. A câștigat, de asemenea, în optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră