Sport

Simona Halep, în sferturi la WTA Kremplin Cup, după victoria cu Veronika Kudermetova, scor 6-1, 7-6. Prima reacție a româncei. Video

FANATIK.RO vă prezintă amănunte despre meciul Simona Halep - Veronika Kudermetova, din turul 2 al turneului feminin de tenis de la Moscova, care va avea loc joi, 21 octombrie, în jurul orei 18:30.
21.10.2021 | 20:51
Simona Halep in sferturi la WTA Kremplin Cup dupa victoria cu Veronika Kudermetova scor 61 76 Prima reactie a romancei Video
ADVERTISEMENT
21-10-2021
17:52

Halep, pusă pe glume după victoria cu Kudermetova

După victoria cu Veronika Kudermetova, Simona Halep a glumit pe seama viitoarei adversare din sferturile de finală și a spus că speră să nu mai fie una din Rusia, ca în primele două tururi.

”A fost un meci greu, știam că asta mă așteaptă, știam că voi avea o adversară grea. Nu m-am considerat câștigătoare după primul set, ea și-a ridicat mult nivelul în setul secund și nu a fost ușor. Sunt fericită că am reușit să câștig.

Mulțumesc tuturor care au venit și au creat această atmosferă extraordinară, este o plăcere să joc aici. Fanii au fost corecți cu mine, nu au susținut-o numai pe Veronika. Sper că în meciul următor să ofer un meci bun. Voi întâlni din nou o jucătoare din Rusia?”, a declarat Halep după calificarea în sferturi.

21-10-2021
16:06

Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-1, 7-6 (4)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

7-6 – Game,set, meci! Simona Halep câștigă tiebrekul la 4 și se impune cu scorul de 6-1, 7-6, după o oră și 44 de minute.

6-6 – Românca face câteva greșeli ușoare și se ajunge în tiebreak.

6-5 – Simona răspunde pe măsură și are o nouă șansă să închidă meciul.

5-5 – Rusoaica rezisă presiunii și își câștigă la 0 game-ul de serviciu.

5-4 – Românca își câștigă cu destul de multă greutate serviciul și este la un singut game de victorie.

4-4 – Echilibrul doimină setul al doilea. Kudermetova egalează cu un game bun de serviciu.

4-3 – Halep face un game solid la serviciu și trece în față.

3-3 – Rusoaica reușește un game alb pe propriul serviciu și restabilește egalitatea.

3-2 – Kudermetova nu se lasă mai prejos și câștigă pe serviciul Simonei.

3-1 – Răspuns de marea campioană al româncei care face un nou break după un game extrem de lung.

2-1 – Halep își pierde în premieră serviciul și setul se reechilibrează.

2-0 – Fostul lider WTA face break-ul și în setul secund și ia o opțiune serioasă pentru victorie.

1-0 – Simona începe impecabil și setul secund impunându-se la 0 în primul game.

A început setul al doilea! Servește Halep!

6-1 – Simona face un nou game excelent pe serviciul adversarei și închide setul în 31 de minute.

5-1 – Campioana noastră face un  game solid pe propriul serviciu și e la un pas de câștigarea primului set.

4-1 – Halep ratează patru mingi de break și Kudermetova ia primul său game.

4-0 – Românca își câștigă din nnou serviciul și se distanțează decisiv.

3-0 – Fostul lider WTA confirmă startul foarte bun și face un nou break.

2-0 – Simona își face cu greu serviciul într-un game în care a făcut două duble greșeli.

1-0 – Halep începe perfect meciul și face break pe serviciul rusoaicei.

A început primul set

Meciul Simona Halep – Veronika Kudermetova are loc joi, 21 octombrie, cu începere de la ora 18:30 în cadrul turului 2 (optimi de finală) al turneului WTA de 500 de puncte Kremlin Cup de la Moscova. Este a doua jucătoare din Rusia pe care românca o are în cale consecutiv la acest turneu.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Veronika Kudermetova

Confruntarea Simona Halep – Veronika Kudermetova se dispută joi, 21 octombrie, de la ora 18:30, în turul 2 al turneului WTA de la Moscova, competiţie organizată indoor, adică în sală, pe suprafaţă rapidă în complexul Lujniki, în Sala Irina Viner-Usmanova Gymnastics Palace.

ADVERTISEMENT

Această denumire vine de la numele soţiei şi totodată antrenoarei de fitness a miliardarului rus Alisher Usmanov, cel care a sponsorizat realizarea acestui proiect arhitectonic. Cum şi ruşii au mari probleme cu pandemia de COVID în sală pot intra doar spectatorii care au certificatul de vaccinare.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Veronika Kumdermetova

Partida Simona Halep – Veronika Kudermetova se joacă joi, 21 octombrie, de la ora 18:30 în turul 2 al turneului WTA de la Moscova, Kremlin Cup, în Palatul Gimnasticii Irina Viner-Usmanova din capitala Rusiei şi este transmisă în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Simona ia startul la Kremlin Cup şi de altfel a şi declarat că se simte foarte bine la Moscova, unde vine cu mare plăcere chiar şi acum, în perioadă de pandemie, care le restrânge în jurul hotelului aria de a ieşi la o plimbare. În rest, jucătoarele au interdicţie de a merge la cumpărături sau alte activități.

Simona Halep speră să aibă cel mai lung traseu la Moscova

La ora acestui meci poziţia în clasamentul WTA a Simonei Halep este departe de anii de glorie, pe când aceasta deţinea supremaţia mondială. Acidentările, care parcă s-au ţinut scai de româncă, au împiedicat-o să participe la multe competiţii, inclusiv la turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon, acolo unde a câştigat câte o dată.

ADVERTISEMENT

Simona este foarte aproape de primul an ca jucătoare profesionistă în care să nu îşi treacă în cont nici un turneu câştigat şi recunoaşte că este foarte greu să facă acest lucru la Moscova, acolo unde sunt prezente Aryna Sabalenka, numărul 3 mondial sau grecoiaca Maria Sakkari, din Top 10. Totuşi, speră să joace cât mai multe tururi şi să aibă cel mai lung parcus de până acum în acest an.

Are planuri mari pentru anul următor

Simona joacă la Moscova prima ei competiţie indoor din acest an. Va mai fi prezentă apoi la un singur turneu în 2021, cel de la Cluj-Napoca, Transylvania Open. Aceste două competiţii au ca scop să o ajute să reintre în ritmul obişnuit al turneelor, mai ales dacă va ajunge în fazele superioare.

ADVERTISEMENT

Planurile sunt mai degrabă pentru viitorul an, dacă, bineînţeles, nu vor mai apărea accidentări. Cu noua sa echipă tehnică, Adrian Marcu şi Daniel Dobre, renunţând la colaborarea cu australianul Darren Cahill, Simona speră să revină între primele jucătoare ale lumii în 2022. Deocamdată se află pe poziţia a 19-a.

Ce cote sunt la pariuri pentru jocul Simona Halep – Veronika Kudermetova

Pentru bookmakeri numele Simonei Halep rămâne încă o garanţie destul de solidă, ea primind cota de 1,45 pentru a intra în turul 3, adică în sferturi de finală, la Kremlin Cup. Adversara ei are cotă de 2,80 la victorie şi 1,70 pentru a câştiga un set.

Simona Halep se revede cu Veronika Kudermetova după mai bine de doi ani. A mai jucat cu ea la Australian Open în 2019 şi a “executat-o” în două seturi. La Moscova este a doua rusoiacă pe care o are adversară consecutiv, după ce a eliminat-o pe Anastasia Potapova în primul tur.

 

ADVERTISEMENT