Sport

Simona Halep, vești bune pentru fani după victoria cu Jaqueline Cristian: „Mă simt bine și mă bucur de tenis!”

Simona Halep le-a dat vești bune fanilor la finalul meciului cu Jaquelin Cristian.
29.10.2021 | 19:36
Simona Halep vesti bune pentru fani dupa victoria cu Jaqueline Cristian Ma simt bine si ma bucur de tenis
ADVERTISEMENT

„Simo” a mărturisit că se simte mai bine și că poate continua turneul de la Cluj la capacitate maximă, spunând că atunci când a intrat pe teren nu a mai resimțit nicio durere și s-a bucurat de tenis.

Simona Halep nu a avut emoții împotriva conaționalei sale, terminând meciul după două seturi scurte identice, scor 6-1, 6-1.

ADVERTISEMENT

Vești bune date de Simona Halep fanilor după victoria cu Jaqueline Cristian

Simona Halep le-a dat vești bune fanilor la finalul meciului cu Jaqueline Cristian, spunând că se simte mult mai bine și că în timpul confruntării nu a resimțit nicio durere:

„Sunt tinere, trebuie să își ia încrederea de pe teren, din meciuri. Mi-am tratat spatele aseară, în această dimineață și mă simt bine. Sunt bucuroasă că am câștigat și că am ajuns în semifinale.

ADVERTISEMENT

Mi-am tratat spatele aseară și ieri dimineață, mă simt mai bine și mă bucur că am putut câștiga. Am fost mai bine, am simțit ceva la antrenament, dar sunt obișnuită, am trecut repede peste și durerea nu am mai simțit-o în meci, m-am bucurat de tenis.

Am întâlnit o adversară bună, care are un viitor frumos în față. Am lucrat cu antrenorii mei pentru a servi mult mai puternic. Sperăm să pot să servesc la fel, pentru că mă ajută mult”.

ADVERTISEMENT

„Am cei mai buni antrenori din România, mă simt grozav cu ei, mă fac să cred în mine și atunci când zâmbești mereu, ai șansa să lucrezi mult mai bine.

Mă ajută să îi am lângă mine. Vreau să le mulțumesc”, a mai spus Simona Halep la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc foarte mult să câștig turneul!”

Simona Halep a vorbit și despre viitoarea adversară peste care poate da, mai exact învingătoarea meciului dintre Emma Răducanu și Marta Kostyuk, spunând că își dorește enorm să câștige turneul de la Cluj.

„Este o bucurie să pot juca o semifinală la Cluj, e o presiune în plus, dar mă și motivează mai mult să joc mai bine.

Cu Kostyuk am jucat, o știu, pe Emma nu o știu atât de bine, încă nu am jucat cu ea, dar cu oricine aș juca, voi da totul pe teren pentru a câștiga, îmi doresc foarte mult”, a recunoscut Simona Halep.

ADVERTISEMENT