Simona Halep

Simona Halep, vestimentație de gală la poza oficială de la Turneul Campioanelor! VIDEO

25.10.2019 | 12:05
Simona Halep vestimentatie de gala la poza oficiala de la Turneul Campioanelor VIDEO
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut o vestimentație de gală la poza oficială făcută înainte de tragerea la sorți a grupelor de la Turneul Campioanelor, competiție ce se desfășoară la Shenzhen în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Campioana de la Wimbledon s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv la WTA Finals, dar anul trecut nu a putut juca din cauza unei accidentări.

Simona Halep, vestimentație de gală la poza oficială de la Turneul Campioanelor

Pe rețele de socializare au apărut mai multe filmulețe cu cele opt jucătoare, dar și cu românca în momentul în care stiliștii îi aranjau coafura și îi făceau unghiile. La poza oficială de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a avut o vestimentație de gală, ea apărând într-o rochie lungă de culoare albastră și cu pantofi cu toc negri. De asemenea, ea a afișat tot timpul un zâmbet cuceritor.

ADVERTISEMENT

În schimb, canadianca cu origini române, Bianca Andreescu, a preferat să poarte o rochie scurtă cu model chinezesc, iar ucraineanca Elina Svitolina a preferat pantaloni maro și cămașă neagră cu papion. O altă apariție senzațională a fost cea a lui Naomi Osaka. Japoneza a purtat o rochie lungă de culoare albă. Cele opt sportive și-au făcut și un selfie, cea care s-a ocupat de fotografie fiind liderul mondial Ashleigh Barty.

Halep își află adversarele de la Turneul Campioanelor

Jurnaliștii americani au scris că Simona Halep are cele mai mici șanse la câștigarea Turneului Campioanelor, competiție la care marile favorite sunt Bianca Andreescu și Naomi Osaka. Campioana de la Wimbledon s-a calificat la WTA Finals de pe poziția a patra, iar vineri, de la ora 13:30 în România, își va afla adversarele din faza grupelor.

ADVERTISEMENT