Simona Halep

Simona Halep apare într-un promo inspirațional al Nike: „E o nebunie doar până când reușești!” Video

24.02.2019 | 19:40
Simona Halep apare intrun promo inspirational al Nike E o nebunie doar pana cand reusesti Video

Simona Halep are o perioadă de două săptămâni de odihnă după prestațiile bune de la Doha și Dubai. Acum Halep apare într-unul dintre clipurile de promovare ale producătorului american Nike, alături de ceilalți sportivi pe care compania îi „îmbracă”.

Clipul este unul dedicat sportivelor de succes și care încurajează marile borne depășite de-a lungul timpului de femeile din sport. Printre ele se numără atleta Caster Semenya, echipa de fotbal feminin a naționalei SUA, baschetbalista americană Candace Parker, prima care a reușit un slam dunk în WNBA sau Becky Hammon, prima femeie care a ajuns antrenor în NBA. De asemenea, principala vedetă a clipului este Serena Williams, cea care a câștigat 23 de finale de Grand Slam din 31 jucate.

Simona Halep, personaj într-un clip promoțional al Nike

Simona Halep apare în clipul Nike în timpul unui meci în care dă de pământ de nervi. Momentul este pus când naratorul spune „Când ne enervăm, suntem făcute isterice, iraționale sau nebune”. Clipul face parte din campania companiei americane pentru egalitate între sexe.

Simona Halep a semnat cu Nike în urmă cu un an, chiar după finala pierdută la Australian Open. La grand slam-ul de la Antipozi, Halep a jucat fără sponsor tehnic. Asta după ce Simona Halep și Adidas nu au mai ajuns la un acord privind prelungirea contractului. Halep și Nike au semnat un contract în valoare de 1,7 milioane de dolari pe an, potrivit celor de la tennisworld.