Sport

Simona Halep – Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 6-4 la WTA Melbourne Summer Set 1. Calificare dramatică în semifinale după un meci maraton: “Nu am crezut că pot câştiga”

FANATIK vă oferă informaţii despre meciul Simona Halep - Viktorija Golubic, programat în noaptea de joi, 6 ianuarie, spre vineri, 7 ianuarie, ora 03:30 în sferturile de finală ale turneului WTA de la Melbourne.
07.01.2022 | 06:15
Simona Halep  Viktorija Golubic 62 57 64 la WTA Melbourne Summer Set 1 Calificare dramatica in semifinale dupa un meci maraton Nu am crezut ca pot castiga
ADVERTISEMENT

Meciul Simona Halep – Viktorija Golubic are loc vineri, 7 ianuarie, cu începere de la ora 03:30, în cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA Melbourne Summer Set 1, dotat cu premii de 239.000 de dolari şi cu 250 de puncte.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Viktorija Golubic

Întâlnirea Simona Halep – Viktorija Golubic se va desfăşura vineri, 7 ianuarie, aproximativ în jurul orei 03:30, ora României, în sferturile de finală ale turneului de tenis feminin Melbourne Summer Set 1, care se desfăşoară concomitent cu turneul Melbourne Summer Set 2 şi unde o avem rămasă în competiţie pe Irina Begu.

ADVERTISEMENT

Confruntarea Simona Halep – Viktorija Golubic se va juca pe arena Rod Laver, acolo unde românca a susţinut şi celeltate două partide precedente, o arenă care face parte dintre terenurile de elită an de an la primul Grand Slam, Australian Open.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Viktorija Golubic

Partida Simona Halep – Viktorija Golubic se joacă în noaptea de joi, 6 ianuarie, spre vineri, 7 ianuarie, aproximativ în jurul orei 03:30, pe arena Rod Laver şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi vedea şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Melbourne temperatura continuă să fie ridicată, în jur de 26 de grade, dar zilnic există şi ameninţarea unor rafale de ploaie, ce e drept de scurtă durată, dar repetitive. Simona Halep s-a adaptat foarte bine la condiţiile de climă, având evoluţii solide în primele două partide.

Simona Halep nu a pierdut nici un set până acum

Simona Halep a avut evoluţii solide în primele două meciuri, dar e drept că nici adversarele nu au fost obstacole foarte dificile. În primul joc a trecut de reprezentanta gazdelor, Destanee Aiava, cu 6-4, 6-2, iar în al doilea de colega de la dublu, Gabriela Ruse, 6-2, 6-1.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Elveţia nu a pierdut nici ea vreun set, victorii clare în faţa lui Lauren Davis şi Lesley Pattinama Kerkhove, iar poziţia actuală în ierarhia WTA este 43, deci o rivală care trebuie tratată cu toată seriozitatea, practicând un tenis agresiv.

Simona Halep, mulţumită de calitatea jocului ei

Simona Halep a declarat că doreşte să aibă o evoluţie consistentă la Australian Open, unde anul trecut a fost semifinalistă şi în 2018 a pierdut finala, motiv pentru care a decis să participe la două turnee pregătitoare, Melbourne Summer Set 1 şi Sydney, pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare. După jocul cu Ruse, Simona Halep a spus că e mulţumită de calitatea jocului ei.

ADVERTISEMENT

În 2021, Halep nu a reuşit să câştige nici un turneu, ceea ce nu se mai întâmplase de ani buni, motiv pentru care este supermotivată ca în 2022 să revină cel puţin în top 10, dar pentru asta cel mai important lucru este să nu mai aibă probleme cu accidentările.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Viktorija Golubic

Simona este favorită indiscutabil în acest meci, la o cotă de 1,23 la victorie, faţă de 4,25 pentru Golubic. Şi dacă ar reuşi doar să ia un set elveţianca tot ar avea o cotă excelentă, 1,90, mult superioară succesului lui Halep. Învingătoarea ar avea parte de o semifinală uşoară cu Konjuh sau Zhang.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, dar nu în turnee WTA. ci în fosta Fed Cup, actuala Billie Jean King Cup, competiţia echipelor naţionale. A fost în 2018 şi Halep s-a impus cu 2-1, ultimul set câştigându-l cu un categoric 6-1. Majoritatea pronosticurilor merg spre o finală de vis Halep – Osaka, principala favorită.

ADVERTISEMENT