Sport

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la Melbourne Summer Set 1. S-a stabilit ora de start

Simona Halep a trecut fără emoții de Gabriela Ruse, în turul 3 la Melbourne Summer Set 1, scor 6-2, 6-1. Pentru accederea în semifinalele competiției, Halep o va înfrunta pe Viktorija Golubic.
06.01.2022 | 12:35
Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Melbourne Summer Set 1 Sa stabilit ora de start
Organizatorii turneului Melbourne Summer Set 1 au anunțat programul sferturilor de finală în care Simona Halep, cap de serie numărul 2 o va întâlni pe elvețianca Viktorija Golubic, favorită 6
ADVERTISEMENT
06-01-2022
10:36

Halep - Anisimova se va juca la ora 03:30

Organizatorii turneului Melbourne Summer Set 1 au anunțat programul sferturilor de finală în care Simona Halep, cap de serie numărul 2 o va întâlni pe elvețianca Viktorija Golubic, favorită 6.

Partida va avea loc în noaptea de joi spre vineri, în juurul orei 03:30, pe Rod Laver Arena.

Simona Halep rămâne fără set pierdut în 2022, după ce a trecut fără emoții de Destanee Aiava și Gabriela Ruse, la Melbourne. Pentru ea urmează primul duel cu un cap de serie la competiția de categorie WTA 250.

Simona Halep – Viktorija Golubic, turul 3 la Melbourne Summer Set 1. Românca a câștigat singurul duel direct, disputat la Cluj-Napoca

Simona Halep o va înfrunta pe Viktorija Golubic, din Elveția, locul 43 în clasamentul WTA și favorită șase la Melbourne Summer Set 1. Golubic a avut și ea parte de o victorie facilă în turul 2.

ADVERTISEMENT

Golubic a învins-o joi dimineață pe Pattinama Kerkhove, din Olanda, locul 158 în clasamentul WTA, scor 6-3, 6-0. După ce în primul tur a trecut de Lauren Davies, din SUA, scor 7-5, 6-1.

Simona Halep și Viktorija Golubic au mai jucat o singură partidă directă, la Cluj-Napoca, în duelul de FedCup dintre România și Elveția. A fost atunci o victorie în trei seturi pentru Halep, 6-3, 1-6, 6-1.

ADVERTISEMENT

Când se joacă partida Simona Halep – Viktorija Golubic, pentru accederea în semifinale la Melbourne Summer Set 1. Organizatorii vor anunța ora de start

Viktorija Golubic este și singurul cap de serie rămas în turneu pe jumătatea de tablou a Simonei Halep. Ana Konjuh, Qinwen Zheng și Vera Zvonareva sunt variantele de adversare în semifinale.

Pe partea cealaltă de tablou rămân în cursă principala favorită a competiției, Naomi Osaka, și favorita 3, Veronika Kudermetova. Simona Halep este cap de serie numărul 2 la Melbourne Summer Set 1.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Simona Halep și Viktorija Golubic va fi programată în noaptea de joi spre vineri, sau chiar vineri dimineață. Ora de start va fi anunțată joi, în jurul prânzului.

După ce a învins-o pe Gabriela Ruse, Simona Halep trece peste Emma Răducanu în clasamentul WTA Live. Este pe locul 17

După victoria în fața Gabrielei Ruse, Simona Halep își continuă ascensiunea în clasamentul WTA Live. A mai urcat un loc, peste Emma Răducanu, și este acum pe 17. Poate trece și peste Kerber, pe 16, dacă o învinge pe Golubic.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 500 de la Sydney, pentru ca pe 17 aprilie să ia startul la Australian Open 2022. Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian merg și ele la Sydney, dar vor fi nevoite să joace calificări.

La Melbourne Summer Set 2, Irina Begu a obținut și ea calificarea în sferturile de finală. Românca a învins-o pe Jasmine Paolini, Italia, scor 3-6, 6-3, 6-2. Va juca împotriva Amandei Anisimova pentru un loc în semifinale. Cea care a învins-o pe Sorana Cîrstea în turul 2, scor 6-4, 6-1.

 

ADVERTISEMENT