WTA Bucureşti. Vine şi Simona Halep?! "Are un wild card rezervat"

Simona Halep nu a anunţat dacă va participa la turneul WTA de la Bucureşti. Campioana noastră are însă un wild card rezervat pentru această competiţie, pe care îl poate accepta sau nu, în funcţie de parcursul la Wimbledon.

Anunţul a fost făcut de George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis: "Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open şi-au anunţat participarea Irina, Sorana şi Monica. Am vorbit şi cu Simona să-i rezervăm un wild-card, în funcţie de parcursul ei la Wimbledon.

Este posibil să vină şi ea. Din cele 3 ediţii disputate de BRD Bucharest Open, Simona a câştigat două şi sunt convins că îşi va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în faţa propriilor suporteri.

Am avut o discuţie cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor şi regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Deci un wild card este rezervat pentru o jucătoare de top”.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Turneul BRD Bucharest Open se va desfăşura între 17 şi 23 iulie. Finala feminină de la Wimbledon e programată pe 15 iulie.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969