Sporturi

Simona Halep, vizită surpriză la Teatrul de Comedie! S-a pozat cu un actor celebru. FOTO

04.04.2019 | 10:40
Simona Halep vizita surpriza la Teatrul de Comedie Sa pozat cu un actor celebru FOTO

Simona Halep, locul 2 WTA, a făcut o vizită surpriză la Teatrul de Comedie în cursul zilei de miercuri, acolo unde s-a întâlnit cu Horațiu Mălăele. Simona nu a ratat ocazia de a imortaliza momentul, acolo mai fiind prezenți Florin Segărceanu, căpitanul echipei de FED Cup, și Cosmin Hodor, directorul său de comunicare. 

Simona Halep, vizită surpriză la Teatrul de Comedie

Simona Halep se relaxează în această perioadă în România, după ce a luat parte la două turnee în SUA. Sportiva noastră e cu gândul la duelul din FED Cup, cu Franța, programat în weekend-ul 20-21 aprilie. Halep a declarat la startul anului că marele său obiectiv în 2019 nu este unul individual, ci unul colectiv, dorind să câștige FED Cup alături de naționala României.

Și-a demonstrat deja intenția în duelul cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale I, când a obținut două victorii, cu Pliskova și cu Siniakova. România a avut nevoie însă de meci decisiv de dublu pentru a se califica, după ce Buzărnescu a pierdut împotriva acelorași adversare. La dublu, Begu și Niculescu au produs o surpriză majoră, calificând România pentru prima dată în ultimii 46 de ani în semifinalele FED Cup.

Simona Halep, alături de Horațiu Mălăele, Florin Segărceanu și Cosmin Hodor
Simona Halep, alături de Horațiu Mălăele, Florin Segărceanu și Cosmin Hodor

România e principala favorită la casele de pariuri la câștigarea FED Cup, asta deși experiența nu este de partea fetelor noastre în această competiție. Dacă le vom învinge pe franțuzoaice la ele acasă, vom juca finala din luna noiembrie tot în deplasare, cu Australia sau cu Belarus.

Simona Halep încă așteaptă câștigarea primului său trofeu în 2019. Cea mai bună performanță a sportivei noastre a fost finala pierdută la Doha în fața belgiencei Elise Mertens. În rest, Halep a mai avut o semifinală la Miami, pierdută cu Pliskova, și eliminări rapide la Australian Open, Dubai și Indian Wells.