Sporturi

Simona Halep vrea următorul Grand Slam după ce a câştigat la Roland Garros: “Acest turneu l-aş alege”

15.11.2018 | 11:30
Simona Halep vrea urmatorul Grand Slam dupa ce a castigat la Roland Garros Acest turneu las alege

Simona Halep vrea următorul Grand Slam după ce a câştigat la Roland Garros. Simona Halep a reuşit fără doar şi poate în 2018 cel mai bun an al carierei. Ea a fost aproape tot sezonul pe loc şi a cucerit, în premieră, un titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după o finală de poveste disputată cu americanca Sloane Stephens. Prima jucătoare a lumii şi-a setat deja un nou obiectiv pentru sezonul viitor.

“Dacă problema la spate se va rezolva atunci voi avea posibilitatea să muncesc, am încredere că va fi bine. Îmi doresc un nou trofeu de Grand Slam, este un ţel de fiecare an. Roland Garros-ul l-am câştigat, acum aş alege Wimbledonul. E greu să spun acum cum mă voi simţi la începutul anului competiţional. Am încredere că va fi un an bun deşi poate va fi mai greu la început pentru că nu am avut foarte multe meciuri la acest sfârşit de sezon. E cam greu să spun că va fi mai bun decât anul acesta, dar cu încredere meregem înainte. Acum sunt gata să o iau de la capăt, să-mi setez un nou obiectiv”, a decarat constănţeanca în vîrstă de 27 de ani.

Simona Halep a pus ochii pe marele trofeu de la Wimbledon

Managerul sportivei noastre este de părere că pentru Simona Halep, începutul de an va fi unul ceva mai dificil, iar obiectivul pe care liderul mondial din WTA şi l-a trasat nu este uşor de îndeplinit“Wimbledon e o ţintă frumoasă şi eu o cred capabilă, însă până acolo, să ajungi cu mare încredere trebuie să ai un sezon bun. Începutul anului nu va fi uşor, trebuie să avem răbdare, să nu o criticăm la fiecare meci”, a afirmat ea.

Sportiva noastră a fost foarte aproape de a-şi îndeplini acest obiectiv în 2014, când a ajuns până în penultimul act al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, însă la acea vreme a cedat în faţa canadiencei Eugenie Bouchard din cauza unor probleme la gleznă. Anul acesta, ea a ajuns până în turul al treilea, unde a fost învinsă în trei seturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh.