Sporturi

Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Halep este în semifinale la Roma! Prima reacţie a româncei: “Este cel mai important moment. Vreau să câştig turneul”

19.09.2020 | 16:34
Simona Halep  Yulia Putintseva 62 20 Halep este in semifinale la Roma Prima reactie a romancei Este cel mai important moment Vreau sa castig turneul
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roma, după ce Yulia Putintseva a abandonat la scorul 6-2, 2-0. Simona a jucat perfect și o va înfrunta în penultimul act pe învingătoarea din partida Garbine Muguruza – Victoria Azarenka.


UPDATE, ora 16:35. Simona Halep a vorbit după victoria împotria Yuliei Putintseva şi a spus că îşi doreşte să câştige turneul:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că am simţit bine terenul. Cu siguranţă joc mai bine de la meci la meci. Cu Putintseva şi stilul a fost mai diferit, dar mă simt din ce în ce mai bine. Este cel mai important moment să câştig acest turneu.

Este una dintre preferatele mele şi încerc să câştig trofeul. Dar am adversare dificile”, a spus Halep la Digisport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, 28 de ani, joacă astăzi, de la ora 13:00, în sferturile de finală de la WTA Roma, contra Yuliei Putintseva. Jucătoarea din Kazahstan, locul 30 WTA, a trecut de Elena Rybakina pentru a ajunge în această fază a competiției.


1-0. Halep își face serviciul.


6-2. Simona închide primul set. Putintseva cere time-out medical.

5-2. Game Halep.

4-2. Putintseva reduce din diferență.

4-1. Un nou game pentru Halep.

3-1. Simona Halep face break, după ce Putintseva a avut 30-0.

2-1. Simona Halep revine și își face serviciul, după mingi de break ale adversarei.

1-1. Putintseva își face serviciul la zero.

1-0. Simona își face serviciul.

UPDATE, ora 11:40. Cu o oră și jumătate înainte de meci, Simona Halep face o sesiune de antrenament cu Darren Cahill:

ADVERTISEMENT

#IBI20: Simona Halep practice

? The atmosphere is getting warmer here ?Don't miss #Putintseva and #Halep practice session! #IBI20

Geplaatst door Internazionali BNL d'Italia op Zaterdag 19 september 2020


Partida Simona Halep – Yulia Putintseva este transmisă de la ora 13:00 pe Digi Sport 2, televiziunea care deține drepturile TV pentru toate competițiile WTA. Poate fi văzută aici în format live video. De asemenea, cele mai importante faze sunt pe www.fanatik.ro, cu live text și video.

Simona Halep și Yulia Putintseva, 25 de ani, s-au înfruntat o singură dată de-a lungul carierei. A fost un succes clar obținut de jucătoarea din România, în optimile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-4.

ADVERTISEMENT

Dar partida de astăzi se anunță mult mai dificilă, mai ales că Putintseva este în mare formă. A trecut deja de două favorite, Petra Martic și Elena Rybakina. În plus, jocul ei este mult mai bine adaptat pentru zgură.

Simona Halep – Yulia Putintseva Live Video sfert de finală la WTA Roma. Adversara din semifinale, din partida Azarenka – Muguruza

Nu are un serviciu puternic, iar pe parcursul unei partide nu trimite multe lovituri direct câștigătoare. Dar are o defensivă bună, o deplasare în teren pe măsură și rezistă cu bine la schimburile lungi.

“E mereu complicat contra ei. Am mai văzut meciuri ale ei și luptă foarte mult, ceea ce face să fie mai dificil de jucat contra ei. Dar sunt pregătită fizic, o să fie schimburi lungi, pentru că și ea ține mingea destul de mult în teren, e o luptătoare. Dar sunt încrezătoare că am șansa mea și cu siguranță o să lupt ca și azi”, a spus Simona Halep despre partida cu Putintseva, pentru Digi Sport.

La casele de pariuri, Simona Halep pornește ca uriașă favorită pentru partida de astăzi. Cotă 1,16 oferită de bookmakeri pentru un succes al româncei. În vreme ce pariorii care merg pe victoria Putintsevei primesc cotă 5,40.

În cazul în care trece de Yulia Putintseva, Simona Halep va avea parte de o partidă de gală în semifinalele de la Roma. O va înfrunta pe învingătoarea din duelul Garbine Muguruza – Victoria Azarenka, partidă care se joacă în jurul orei 15:00.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 37.910 euro și 190 de puncte WTA. Dacă va câștiga trofeul primește 205.190 de euro și 900 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT