Life

Simona Hapciuc a dat lovitura după Survivor Romania. În ce emisiune de la Antene va apărea vedeta

Simona Hapciuc a acceptat o nouă provocare. Apare în noul sezon al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici.
01.09.2021 | 13:50
Simona Hapciuc a dat lovitura dupa Survivor Romania In ce emisiune de la Antene va aparea vedeta
Simona Hapciuc a dat lovitura după Survivor Romania. În ce emisiune de la Antene va apărea vedeta. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor Romania a acceptat o nouă provocare. Simona Hapciuc urmează să apară în reality show-ul despre viața de familie cu copii, Mămici de pitici, cu lipici.

Noul sezon al emisiunii va debuta pe 6 septembrie și poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 18.00 pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a dat lovitura după Survivor Romania. În ce emisiune de la Antene va apărea vedeta

Simona Hapciuc va fi implicată din această toamnă într-un alt proiect de televiziune. Fosta concurentă de la Survivor România apare alături de Gabriela Cristea și Deea Maxer în show-ul Mămici de pitici, cu lipici. În emisiune este prezentată viața de familie cu copii. Cele trei vedete vor fi filmate zilnic alături de cei mici.

Emisiunea începe pe 6 septembrie și va fi difuzată luni și marți, de la ora 18.00 pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-și îmbrățișeze statutul și să realizeze cât suntem de puternice.

Este o experiență unică să-ți pui viața pe tavă în fața unei țări întregi și încep acest proiect plină de voie bună și speranța că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a declarat Simona Hapciuc, potrivit spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în fața camerelor de filmat, pentru că poate cine știe, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii.”, a spus și Gabriela Cristea.

“Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar”, a declarat și Deea Maxer.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, implicată în acțiuni umanitare

Vedeta se implică de mai multă vreme și în acțiuni umanitare. Aceasta face parte dintr-o organizație non-profit și îi ajută pe cei care au nevoie. De curând a postat un mesaj în mediul online prin care încerca să-i sensibilizeze pe cei cu posibilități să ajute 135 de copii sărmani din mai multe sate.

“Peste 135 de copii din clasele 0-4 din satele Nucetu, Radu Vodă și Lupsanu au nevoie de sprijinul nostru👍! Pe 11 septembrie vom ajunge la cei mici înarmați cu ghiozdane pline cu rechizite.

Vom face și party cu teatru de păpuși, torturi și foarte multe pizzaaa. Fii alături de noi în campania de combatere a abandonului școlar”, ea fost mesajul scris de Simona Hapciuc.

ADVERTISEMENT