Life

Simona Hapciuc are iubit arab! Fosta concurentă de la Survivor România, la un pas să se mute în Dubai: „E foarte atent”

Simona Hapciuc are inima ocupată de mai bine de 7 luni! Fosta concurentă de la Survivor România a dezvăluit că nu mai este singură. Iubitul ei e tocmai din Dubai!
12.05.2022 | 16:30
Simona Hapciuc are iubit arab Fosta concurenta de la Survivor Romania la un pas sa se mute in Dubai E foarte atent
Simona Hapciuc, ex-concurentă la Survivor România 2. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc este, în sfârșit, împlinită pe plan sentimental! Fosta concurentă de la Survivor România a tot spus în nenumărate interviuri că nu mai crede că există vreun bărbat potrivit pentru sufletul ei, declarându-se mult prea independentă pentru a face față unei noi relații.

Simona Hapciuc se iubește cu un bărbat din Dubai

Viața a contrazis-o, iar azi, de dragul iubirii, e gata chiar să părăsească România pentru sufletul ei pereche! Blondina a dezvăluit la Teo Show că se va muta în curând cu fiul ei, Dimitrie, în Dubai, acolo unde locuiește iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Simona a încercat să își refacă viața pe plan sentimental imediat după Survivor România chiar cu unul din foștii concurenți.

Actrița din „Tăzniții” a fost într-o perioadă de cunoaștere cu Albert Oprea, însă cei doi și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Hapciuc și-a văzut apoi de proiectele sale în televiziune, fiind pentru o perioadă scurtă asistentă în matinalurile de la Antena Stars, de unde a plecat cu scandal după ce a sărit s-o bată pe Nasrin.

După ce s-a cam retras din televiziune, vedeta s-a ocupat mai mult de viața ei personală. N-a mai postat des nici pe rețelele de socializare, iar fanii s-au întrebat dacă totul funcționează cum trebuie în viața ei.

ADVERTISEMENT

„Îl iubește pe Dimi de moare”

Se pare că adevăratul motiv al absenței sale din mediul online a fost unul cât se poate de pozitiv. Hapciuc face naveta între București și Dubai și este decisă să se mute de tot în Emirate, acum că are și acceptul băiatului ei, Dimi.

„Mă împart între două case, între două țări. Am cam dispărut din mediul online. Nu am prea zis nimic.

ADVERTISEMENT

N-aș putea să spun un defect (n.r: întrebată despre defectele și calitățile misteriosului ei iubit). Poate par siropoasă. Este foarte înțelegător, iubitor, atent. Îl iubește pe Dimi de moare. Când sună, întreabă de Dimi prima oară, apoi de mine”, a declarat Simona la Teo Show.

 

ADVERTISEMENT