Life

Simona Hapciuc de la Survivor România a publicat o conversație privată de pe Whatsapp. Culiță, vizat

14.04.2021 | 10:53
Simona Hapciuc de la Survivor Romania a publicat o conversatie privata de pe Whatsapp Culita vizat
Simona Hapciuc a postat o conversație privată pe Instagram în care lovește dur în Culiță Sterp
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc de la Survivor România a publicat o conversație privată de pe Whatsapp pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story, de unde reiese că este extrem de supărată pe Culiță Sterp și nu se poate abține să își exprime revolta, chiar dacă o persoană dragă, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, îi spune să fie mai temperată.

Simona a postat o discuție pe care a avut cu bunica fiului ei, Dimitrie, în care aceasta i-a cerut să nu se mai certe cu lumea care o critică pe internet, însă Simona nu a cedat ușor și a încercat să îi explice de ce e atât de supărată.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc este extrem de supărată că nu a reușit să continue parcursul ei în competiția din Republica Dominicană, dorindu-și să pună bazele unei case de copii în cazul în care ar fi ajuns în finală și ar fi câștigat marele premiu.

Simona Hapciuc dă de pământ cu Culiță de la Survivor România și iubita lui însărcinată, într-o conversație pe Whatsapp

Bunica lui Dimi i-a dat câteva sfaturi părintești fostei concurente, cerându-i, printre altele, să nu îi scrie nimic iubitei lui Culiță Sterp și să nu se mai ia în gură cu internauții.

ADVERTISEMENT

„De ce în loc să stai toată ziua pe net să te cerți cu acei oameni nu muncești la visul tău?”, a întrebat-o bătrâna, la care Simona a răspuns: „Pentru că visul meu s-a dărâmat când Culiță i-a convins pe toți să mă voteze în locul lui Moroșanu și să mă scoată din singura competiție la care am acceptat vreodată să particip numai pentru acest vis”.

Femeia i-a spus că visul ei nu are cum să se termine odată cu plecarea din reality-show-ul de la Kanal D și că trebuie să lupte în continuare pentru asta.

ADVERTISEMENT
simona hapciuc survivor românia
Simona Hapciuc, extrem de supărată și acum pe Culiță Sterp pentru că a planificat ieșirea ei de la Survivor România
simona hapciuc survivor românia
În conversația de pe Whatsapp, Simona a lovit și în partenera lui Culiță

„Nu mă iau de fostele amante care pe deasupra sunt și gravide”

Simona a atacat-o la un moment dat pe Daniela Iliescu, partenera lui Culiță. „Ți-am spus să mai lucrezi la orgoliul tău. Să nu cumva să îi spui ceva iubitei lui Culiță”, a atenționat-o bătrâna.

„Nu mă iau de fostele amante care pe deasupra sunt și gravide. Cu hormonii din sarcină nu te joci”, este răspunsul șocant pe care l-a scris Simona Hapciuc despre iubita lui Culiță de la Survivor România.

ADVERTISEMENT